ФортисимоХвани си кака…

Е-мейл Печат ПДФ

Хвани си кака…Знаете лафа „Хвани си кака, да те отрака”. Да, той е по-стар и от света, но май сега е по-актуален от всякога. Толкова често се случва да виждам момичета във възрастовата граница 22 – 35, които имат значително по-млади приятели. Познавам двойка с разлика от 14 години.

Може би това е нещо нормално, може би винаги е било така, но в този момент ми прави най-силно впечатление. Нещо като синдрома на „бременната жена”, едва като надуеш корема виждаш колко много други бъдещи майки има наоколо. Говоря метафорично, разбира се, няма да надувам корема ;)

Така… да се върнем към проблема с възрастта. Имам две теории, които ще споделя с вас. Да започнем със стандартната. Всички сме чували как сексуалният пик при мъжете е в началото на 20-те им години, а на жените в средата на 30-те. Това донякъде обяснява положението, но само за двойките с този времеви периметър. Всъщност границите за половия пик са доста размити и индивидуални, така че възможността става малко по-универсална.

Дали обаче е виновен само сексът?

Хвани си кака…

Едва ли. Хайде да се върнем в ученическите години. Факт е, че момичетата узряват по-бързо от момчетата. Помня, че докато аз мислех само как да изляза, за да играя с топка, съученичките ми вече правеха секс. Хич не им бяхме интересни тогава, все се занимаваха с по-големи батковци. А това жестоко ни удряше по самочувствието. Разбира се, идва момент, в който нещата се изравняват, но точно тогава е наш ред да бъдем незаинтересовани. „Да бе, да… досега никакво внимание не ми обръщаше и се занимава с батковци, мой ред е да те пренебрегна и да си намеря някоя какичка”. Нито един мъж няма да съчини подобно изречение, или поне няма да си признае, но тази логика е доста вероятна.

Така принципът с какичката се оказва и полово отмъщение. Което рано или късно прераства в комплекса „младо гадже”, та нали трябва да има кой да ти помпа самочувствието след като подхванеш средната възраст? Но това е друга тема…, оставям я на Форти.

Трябва да имаме предвид обаче, че в любовта всички комбинации са позволени, стига да има чувства, че заменят ли се с комплекси… нещата стават страшни.

За fortisimo.eu – Симо

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414