ФортисимоЛюбовта се намира по-лесно в мрежата

Е-мейл Печат ПДФ

Любовта се намира по-лесно в мрежатаСамо в един от онези сайтове има регистрирани над 1 млн. българи”. Това е известна реплика от филма LOVE.NET. А под „онези сайтове” се има предвид сайтовете за запознанства.

Точно в тях мазни чичковци точат лиги по стегнати момиченца, работяги търсят семеен уют, а бедни мачовци издирват богати жени

Това е част от менюто във виртуалната борса за плът. Факт е, че все повече връзки започват след запознанство в мрежата. Интернет просто улеснява търсещите. Пред теб стои неограничен списък от потенциални партньори, а на всичкото отгоре разполагаш с лесен начин за филтриране по критерии. Можеш да селектираш кандидатите за твоето сърце или креват по години, цвят на косата, хобита или сексуални предпочитания. Тази опция не премахва романтиката, а просто оптимизира издирването на партньори.

Любовта се намира по-лесно в мрежата

Всъщност ефективността е основният плюс на сайтовете за запознанства.

Но ако потокът с кандидати е селектиран още отначало, ефикасността дори по-висока. Затова на запад вече се появяват мрежи за контакти между представители на определени професии. Преди време бе отбелязан стартът на мрежата за грозници. В противоположния ъгъл стоят сайтовете за красавци, където всяка кандидатура преминава през публично гласуване. Съществуват и мрежи за умници, където регистрацията е съпътствана с тест за интелигентност.

Любовта се намира по-лесно в мрежата

На борсата за партньори се предлагат и доста нетипични изследвания за съвместимост. Швейцарският сайт GenePartner търси партньори по генетични съвпадения. За да влезеш в програмата им трябва да изпратиш проба от устната си кухина, която ще помогне за издирването на най-подходящата половинка. Вероятно има и услуги за кръвен анализ.

Повечето специални сайтове за запознанства обаче изискват солени месечни такси, които могат да достигнат до 200 евро. Наистина е интересно дали модата с дефинираното търсене на половинки ще стигне до България. Още по-интересно е кога у нас ще се наложат сайтове, предлагащи платени услуги за запознанства. Сега уеб проектите печелят като предлагат допълнителни (ВИП) услуги на потребителите си, заплащани с месечни sms-и. Но като цяло най-популярните адреси за запознанство могат да бъдат използвани и напълно безплатно.

За fortisimo.eu – Симо (снимки yourengagement101.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар   Ново изображение
   Сподели във Facebook

   Ново от Сексът и градът

   Популярно от Сексът и градът

   Реклама

   Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

   ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


   Вход за потребители

   Слушай Форте радио он-лайн

   Хороскоп

   Още в Сексът, градът и още нещо

   ВиК - Шумен ООД

   В и К - Шумен” ООД

   Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

   Лично във Facebook

   
   Κατασκευή ιστοσελίδων
   joomla modules templates

   Още от Това е лично

   You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Любовта се намира по-лесно в мрежата

   Приятели

   • Форте радио - силата да бъдеш информиран
   • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
   • Лимонче с лед - блогът на Рошо
   • Българите в Австрия - блогът на списанието
   • Бела - онлайн издание
   • ШУМ.bg - newspaper online
   • Шумен City - Порталът на Шумен
   • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

   Контакти

   Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

   • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
   • Телефон: 088 683 538 6
   • Email:  и
   • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414