ФортисимоЛюбовта се намира по-лесно в мрежата

Е-мейл Печат ПДФ

Любовта се намира по-лесно в мрежатаСамо в един от онези сайтове има регистрирани над 1 млн. българи”. Това е известна реплика от филма LOVE.NET. А под „онези сайтове” се има предвид сайтовете за запознанства.

Точно в тях мазни чичковци точат лиги по стегнати момиченца, работяги търсят семеен уют, а бедни мачовци издирват богати жени

Това е част от менюто във виртуалната борса за плът. Факт е, че все повече връзки започват след запознанство в мрежата. Интернет просто улеснява търсещите. Пред теб стои неограничен списък от потенциални партньори, а на всичкото отгоре разполагаш с лесен начин за филтриране по критерии. Можеш да селектираш кандидатите за твоето сърце или креват по години, цвят на косата, хобита или сексуални предпочитания. Тази опция не премахва романтиката, а просто оптимизира издирването на партньори.

Любовта се намира по-лесно в мрежата

Всъщност ефективността е основният плюс на сайтовете за запознанства.

Но ако потокът с кандидати е селектиран още отначало, ефикасността дори по-висока. Затова на запад вече се появяват мрежи за контакти между представители на определени професии. Преди време бе отбелязан стартът на мрежата за грозници. В противоположния ъгъл стоят сайтовете за красавци, където всяка кандидатура преминава през публично гласуване. Съществуват и мрежи за умници, където регистрацията е съпътствана с тест за интелигентност.

Любовта се намира по-лесно в мрежата

На борсата за партньори се предлагат и доста нетипични изследвания за съвместимост. Швейцарският сайт GenePartner търси партньори по генетични съвпадения. За да влезеш в програмата им трябва да изпратиш проба от устната си кухина, която ще помогне за издирването на най-подходящата половинка. Вероятно има и услуги за кръвен анализ.

Повечето специални сайтове за запознанства обаче изискват солени месечни такси, които могат да достигнат до 200 евро. Наистина е интересно дали модата с дефинираното търсене на половинки ще стигне до България. Още по-интересно е кога у нас ще се наложат сайтове, предлагащи платени услуги за запознанства. Сега уеб проектите печелят като предлагат допълнителни (ВИП) услуги на потребителите си, заплащани с месечни sms-и. Но като цяло най-популярните адреси за запознанство могат да бъдат използвани и напълно безплатно.

За fortisimo.eu – Симо (снимки yourengagement101.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Любовта се намира по-лесно в мрежата

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414