Фортисимо

Глобалното село

 

„Покривката” фантом на Мерилин

Немското студио Graft Architects, вдъхновено от теорията на Футуризма, създаде „покривк...

 

Да ти избяга супата

Колко и трябва на една купичка, за да се превърне в уникален съд за сервиране на с�...

 

Звезди носят руски униформи

Смесването на минало и настояще става все по-модерно в изкуството. Гаранция за вн...


“X-Factor” също почна да преиграва

Е-мейл Печат ПДФ

“X-Factor” също почна да преиграваДнес ще се проведе вторият концерт от музикалната надпревара “X-Factor”. В средата на септември похвалих старта на шоуто, което буквално удари в земята превзетия и предсказуем формат на bTV „Гласът на България”.

В текста, който бе определен от един анонимен читател като подмазване на Нова ТВ, споменах, че най-големият победител от шоуто ще бъде младокът в журито на “X-FactorПоли Генова. Тя се държеше изключително адекватно и мило по време на кастингите. Но щом започнаха концертите и певицата „На инат” смени поведението си толкова драстично колкото и цвета на косата си.

Превземки, театралничене и липса на всякаква обективност тръшнаха момичето. Вярно е, че и във великобританския формат съдиите в концертния етап на шоуто си затварят очите за почти всеки пропуск, та нали СМС-и трябва да валят, но не са стигали до подобни крайности. Поведението на Поли е най-натрапчиво и неприятно, но изведнъж дори строгият Мага омекна и почна да раздава усмивки на всички.

Може би не осъзнавам колко огромна инвестиция е този “X-Factor” – вижте само сцената… но престореността и премълчаните критики няма да накарат зрителите да гласуват по-често. Липсата на откровеност отблъсква. Точно тя ме отдалечи от „Гласът на България”, а сега е на път да ме тласне дори от любимия формат “X-Factor”. Жертвата няма да е чак толкова голяма, тъй като в момента следя едновременно осмия английски сезон и първия американски… Не ми се иска обаче заради неестественото поведение на журито (което сякаш е поръчано от продуцентите) да обърна гръб на родните таланти.

Днес ще се проведе вторият концерт от музикалната надпревара “X-Factor”. В средата на септември похвалих старта на шоуто, което буквално удари в земята превзетия и предсказуем формат на bTV „Гласът на България”

Иначе след като шоуто се раздели с единствения си компромисен певец (Владимир), оставен в надпреварата само, за да позволи на силните играчи да спечелят малко повече време, тази вечер би трябвало да си отиде първия странник (вероятно, Jeason Brad Lewis). Поне на този принцип работи “X-Factor UK”. Публиката гони първо компромисите, после малцинствата (освен ако не са нечовешки таланти), странниците и накрая събаря любимците, за да награди певеца, който тихо и кротко се е промъкнал до финала. Да видим дали и в България ще е така. Макар че у нас доста застрашени са и момичетата в шоуто, тъй като активността на зрителите мъже е традиционно по-ниска.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов (снимки X Factor Bulgaria)

 

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Това е лично

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.

    Оптика Димакс ЕООД, гр. Шумен, ул. Цар Освободител 147 тел. 054/878171, 0889954982 – Очен кабинет, контактни лещи, стъкла, рамки, слънчеви очила, аксесоари.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Избори 2011

    Хороскоп

    Още от Това е лично

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates
    You are here: Home Това е лично Това е лично “X-Factor” също почна да преиграва

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414