Фортисимо



План за убийството на Бойко?

Е-мейл Печат ПДФ

План за убийството на Бойко?Вестник „Уикенд” тази седмица помита събратята си в жанра със сензационно журналистическо разследване от Димитър Златков. Според статията, заела справедливо челото на броя и още три страници вътре – в началото на тази година е задействан таен план за физическото ликвидиране на днешния премиер Бойко Борисов.

„Уикенд” твърди, че подсъдимият в съседна Сърбия мафиот Сретан Йосич е финансирал операцията с 2 милиона евро. Всичко било планирано за началото на юни, когато в страната ни трябвало да влязат двама специални килъри от Сърбия. Техните имена отдавна били добре известни, но засекретени от българското разузнаване. Според версията на Димитър Златков, преди съставянето на този план, за омаскаряването на набиращия доверие Борисов са работили приближени на експремиера Станишев деятели на БСП и сръбското МВР.

Дали обаче властите в двете държави и социалистическите партии са участвали в осигуряването на финансите за готвеното убийство, е трудно да се докаже – завършва сензационното разследване.

Темата не остана само в жълтия печат. Все по-близкия до вестника водещ на бТВ Николай Бареков я превърна в основен акцент в предаването си в петък сутринта. Очевидно изнесените факти ще се превърнат в основен сюжет на новините през следващите няколко дни.

Иначе войната между жълтите вестници и техните герои продължава и тази седмица. След като Бареков обяви в „Уикенд”, че Кеворк Кеворкян бил изкукал, сега легендарния водещ на „Всяка неделя” контрира от „ШОУ”, че сервитьор не може да му обявява война. „Той най-много да ти плюе в манджата, която сервилно ти носи и си чака бакшиша”, допълва Кеворкян.

Основната теза в интервюто му обаче е: „Бойко завинаги е презрял личната си цветарка Бареков!”. Жълтата „Галерия” тази седмица общо взето губи по точки, като излиза със своя версия за убийството на Георги Илиев от друг известен представител на престъпния свят – Таки. Вестникът публикува и доноса на Кеворк срещу колегата му Димитри Иванов. В писъмцето до ДС Кеворкян топи Иванов, че „говори обидно за народа ни”.

Снимка personi.dir.bgНяма как да пропуснем и поредния почетен гражданин на Шумен, изловен от жълтата преса в любовна афера. „Бос на БСП интимен със съветничка от ГЕРБ”, твърди „Галерия”, като разказва за любовна среща в ресторант „Камината” в София между Димитър Дъбов и общинската съветничка от ГЕРБ Мита Георгиева. „Наблюдателни посетители на ресторант „Камината” твърдят, че рандевутата между Дъбов и Георгиева стават почти всеки ден (???), между 17 и 19 часа”.

Много още има, уважаеми читателю, но веднъж раздухани – цветовете на глухарчето са трудно уловими.

За fortisimo.eu – 09.11.2009 год. – 15.11.2009 г.

 

2 коментара

  1. http://www.vbox7.com/play:bc1051e5&start=85
  2. Тъкмо щяхме да се отървем от една МУТРА!!!! За сметка на това той уби много негови саратници за стигне до този незаслужен пост,но такава е програмата!! БОРИСОВ ТИ СИ ВИНОВЕН ЗА СМЪРТА НА НАЙ-БЛИЗКИТЕ МИ И ЩЕ ПЛАТИШ ЦЕНАТА, НО СПОРЕД ЗАКОНИТЕ НА РБ/не твойте!/ ЧИКИДЖИЯ!!!!

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Глухарче

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Глухарче

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Глухарче Глухарче План за убийството на Бойко?

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414