ФортисимоЛошите момичета правят хубав секс, а добрите чудесни буркани с кисели краставички

Е-мейл Печат ПДФ

Лошите момичета правят добър секс, а добрите чудесни буркани с кисели краставичкиЛошите момичета с лекота съсипват семейства, а добричките умеят да обединяват. Лошите те обичат заради секса,  разнообразието и парите. Добрите те обичат заради това, което си.

Тези неща всички мъже ги знаят и обикновено правят така. Женят се за добро момиче и си търсят лошо за любовница. От край време е било така, така е и днес. Честно ли е, правилно ли е? Не знам. Очевидно аз не съм типичният мъж. За мен тези понятия честно и нечестно се промениха драстично през последната година…

Преди десет години срещнах своето „добро” момиче. Веднага я познах. Преди това съм имал в живота си достатъчно лоши, за да направя разликата. Реших, че достатъчно съм се „наиграл” и ми е време да се установя и да създам семейство. Какво по-добро от семейство с добро момиче? В най-лошия случай ще е малко скучно, но какво толкова, нали досега съм се забавлявал?! :) И така, с моето добро момиче направихме добро семейство и живяхме добре доста време.

Един ден с изненада разбрах, че и с добрите момичета има известни проблеми! Добрите момичета не са се „наиграли” достатъчно във времето, когато нормалните хора играят. Добрите момичета изведнъж с ужас разбират, че животът ги „подминава” и че остаряват, а са имали малко забавления в него. Хващат се на първото минало покрай тях забавление, което пък обикновено се води от лошите момчета. Тези пичове винаги са наоколо и винаги са готови за още малко.

Изведнъж доброто момиче става лошо!

Това й докарва такива душевни страдания, че тя често взема правилното решение – да съсипе брака си, само и само да остане „добра”. И тогава обикновено получава това, за което се е молила: истинско лошо момче, което да направи живота й „интересен”.

Моля ви, добри момичета, ако един ден решите да ставате като лошите си посестрими и да играете тяхната игра, поне спазвайте правилата. А правилата на тази стара игра са прости: „Най-важно е семейството! Ще си играя с когото си поискам и колкото си искам и после ще се върна при семейството си с усмивка!

Това е. Изглежда просто на пръв поглед, но се оказва непосилно за онези, които не са свикнали да бъдат лоши. По някаква странна причина, добрите разбират тази игра малко по-различно: „Щом искам секс с чужд мъж, значи трябва да се разделя със стария! Мисля, че новият е МЪЖЪТ!

Далеч съм от мисълта, че с настоящия мъж проблеми няма, дори напротив. Със сигурност има, както във всяка двойка. Но съм сигурен, че не раздялата е първото решение, което следва да ви дойде на ум. Да, то е най-лесното, защото така пак ще останете добрите момичета, каквито цял живот сте били и пак ще постъпите правилно, но… но наистина ли вярвате, че сте добри?

Преди време една мъдра жена ми каза: „За жалост шамарите, които имаме да ядем просто си ги изяждаме и години по-късно осъзнаваме, че това е било неизбежно. Когато успеем да постигнем (след много търсене на верния начин) пълен вътрешен баланс, тогава просто грешим по-малко”.

Иска ми се да пожелая на мъжете, които четат:

Изберете момиче с минало, а не с бъдеще.

Иска ми се да пожелая на жените, които четат:

Поиграйте си достатъчно и когато се уморите от игри и знаете какво искате, тогава направете семейство.

Просто ми се иска…

За fortisimo.eu – Милен Стоянов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Лошите момичета правят хубав секс, а добрите чудесни буркани с кисели краставички

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414