Фортисимо

Глобалното село

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...

 

Пуснаха терариум за кактуси

Ще обърнем внимание на няколко ръчно изработени терариуми, в които обаче не се гл...

 

Куфар – шок на летището

Искате да се позабавлявате по време на поредното пътуване? Няма как да не съберет...


Рафи е моят фаворит

Е-мейл Печат ПДФ

Рафи е моят фаворитВсички гледате музикалните формати по телевизиите, сигурна съм. Особено онези от вас/нас, които не обичат сериалите, но пък ценят музиката и искат да знаят, че България ражда и ще ражда таланти.

Защото нас това ни крепи като нация. Нашата уникалност, нашите таланти и дарби – в музиката, спорта и културата. Това ни държи все още горди и достойни…

И аз ги гледам и занапред ще ги гледам. Обичам музиката, обичам младите хора, които могат и искат да покажат това, което могат и правят най-добре.

Сега ще си позволя да бъда непрофесионалист за две – три изречения и да споделя нещо лично. След снощния концерт на „X Фактор”, вече съм сигурна какво точно означава името на шоуто. Дълго време се опитвах да си го преведа, обясня точно, но сега вече знам. Това е едно момче на 18 години, което се казва Рафи.

Той е моят победител, той притежава този „X Фактор”, той е роден талант. Журито го наричаше с множество имена. За мен той е като диамант. Той свети – очите му блестят, усмивката му е невероятна. Както каза единият член на журито „Рафи обича да е на сцената и това много му личи”. На сцената това момче се чувства уютно и точно на мястото си. За мен той е роден да е на сцена, нищо че учи в Търговската гимназия в Бургас и вероятно някой ден ще работи в банка?!

На снощното „черно” представяне на участниците в шоуто почти всяко изпълнение беше добро. Там вече са останали само най-талантливите, най-големите артисти. Както си говорихме с един приятел, дори Ицо Хазарта, като член на журито, имаше вид на човек, който всеки момент ще се разплаче от умиление. Голяма душичка бил този бунтар!?

Когато името му е замесено, успехът на събитието е гарантиран. В Търговската гимназия, където учи, Рафи е лицето и символът на училището. През лятната ваканция най-често ще го видим в Летния театър, където помага за техническото обезпечаване на събитията. Когато не пее, озвучава или организира концерти, Рафи снима и пише статии… След всичко това е чудно, кога му остава време за барабаните, за които не веднъж е споделял, че са голямата му страст. Но когато наистина искаш нещо, намираш и време, и начин.

Това пише за него в едно бургаско издание.

Аз не съм от Бургас, но за мен той е най-големият талант в „X Фактор”. Той е моят фаворит. Така мисля, трябва да изглеждаш така, да пееш така, да завладяваш така. Дори да имаш още много да учиш, първо трябва Господ да ти е дал много. Към Рафи Бохосян е бил много, много щедър.

За fortisimo.eu – Нели Русева

 

1 коментара

  1. Naistina kogato e daval Bog na edna mnogo drevna nacia,mnogo se e "zabravil" ama osven talant (purvata pari4na edinica v sveta) e nujen i trud i to nemalko.kazvam go ot li4en opit,za6toto znaq kakvo e da si na scenata,kakvo e da si pred publika i znaq,4e Rafi 6te e tozi ,koito 6te bude na purvo mqsto,davai Rafi,ti si !

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Рафи е моят фаворит

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414