ФортисимоХороскоп за 28 октомври

Е-мейл Печат ПДФ

Овен

Днес вътрешната увереност ще ви помогне да се справите с деловите и материалните предизвикателства. Постарайте се да избягвате всякакъв вид рисковани начинания.

Телец

Днес излъчваната от вас увереност ще печели симпатиите на хора, от които по някакъв начин сте зависими. Постарайте се да организирате делата си така, че да разполагате с време и за интимната половинка.

Близнаци

Днес се радвайте на наградите, които ви дават в личен и професионален план. В материално отношение ще имате възможност да осъществите важна за вас инвестиция, която съвсем скоро ще започне да ви носи сериозни приходи.

Рак

Днес действията ви в професионалната сфера ще дадат неочаквани за вас резултати. Опитайте да не драматизирате затрудненията, за да можете по-лесно да преодолеете изпречилите се на пътя ви трудности.

Лъв

Днес вътрешната увереност ще ви помага по-лесно да откривате кои изгодни за вас инициативи да осъществявате. Поддържайте високо темпо на работа, за да се справите с поставените ви срокове.

Дева

Днес мнозина от вас ще съумеят да подобрят цялостно деловото и материалното си положение. Вътрешната ви увереност ще ви помогне по-лесно да откривате съмишленици сред колегите или хората, които заемат ръководни постове.

Везни

Днес не ви съветваме да предприемате каквито и да било мащабни промени в службата си. Не се поддавайте на манипулациите на колега или подчинен. Следвайте принципите си и ще се поздравите с успех.

Скорпион

Днес мнозина от вас ще получат потвърждение за това, че благоприятно сте се справили с отправените от съдбата предизвикателства. Концентрирайте усилията си за преодоляването на някои недоразумения, възникнали в отношенията ви с член на вашето семейство.

Стрелец

Днес моментът е подходящ да осъществите някои делови срещи. Опитайте се да не заставате на твърди позиции, тъй като ще ви е изключително трудно да преодолеете желанието на отсрещната страна да наложи своите разбирания.

Козирог

Днес действията ви в деловата сфера трябва да бъдат изключително добре премислени, за да не попаднете в неловка ситуация. Демонстрирайте готовност за промяна, особено ако властимащите изискват това от вас.

Водолей

Днес не пестете сили и средства, за да постигнете набелязаните от вас професионални цели. Мнозина от вас ще имат шанса да ръководят преговори, които могат да ви облагодетелстват материално.

Риби

Днес е изключително важно да действате според обстоятелствата, които се създават на работното място. Контролирайте слабостите си и ги превърнете в свое преимущество. Усилията ви в деловата сфера ще започнат да дават първите позитивни резултати.

 

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

You are here: Home

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414