ФортисимоГосподарката на ефира

Е-мейл Печат ПДФ

Снимка: Господари на ефираПетък, 13-ти. Предаването „Абсолютно” на Форте радио е към края си. Нищо фатално дотук! Но – търсете жената, както гласи един популярен израз. В този случай, това е прекрасната господарка на ефира Мария Игнатова, долетяла за среща с нас.

Благодарим на Коко Паносиян за приятната борба на буйни чувства, която изживяхме докато се опитвахме да се предпазим от поредната фатална любов. Не сме много сигурни, че успяхме!

Коко Паносиян: Здравей, Мария!

Мария Игнатова: Добър вечер, благодаря за поканата!

Коко Паносиян: „Риба чук” и „Икона” – това са имената на два филма с твое участие. Ще те видим ли и в трети?

Мария Игнатова: Те всъщност са общо три или четири, но и аз не си ги спомням всички. В „Риба чук” ролята ми беше по-голяма. Ще има и други, стига да мога да ги съчетая с работата си в „Господари на ефира” и „Пълна лудница”.

Коко Паносиян: За мен ти си много по-добра от Дженифър Лопес, най-малкото си по-красива от нея. Не си толкова успяла като певица, но все пак пееш, популярна си като актриса, сигурно и танцуваш много добре?

Мария Игнатова: Не знам. Досега съм танцувала само на масата на „Господари на ефира”, но ако някой ме накара да повторя тези движения и стъпки - няма да мога.

Коко Паносиян: Видях, че си се снимала в клип на поп фолк певицата Ивана. Какво е мнението ти за тази музика?

Мария Игнатова: Песента, в чиито клип се снимах, не е точно в този стил. Много е стойностна, много е хубава, и това е причината да участвам. А иначе, като цяло – не харесвам начина, по който правят поп фолк музика в България. Смятам, че не е правилен. Правят се кавъри на известни парчета, които не са наши – гръцки, сръбски, турски, почти няма авторска музика. Малко са онези, които имат свои парчета.

Коко Паносиян: Кое от всички неща, които правиш, чувстваш като твое призвание? Сега си отдадена на телевизията, това ли е твоето русло?

Мария Игнатова: Ами да, това е и най-правилното решение.Човек трябва да разбере къде е най-добър и да се занимава с това. Досега всичко, с което съм се занимавала – пеене и кино, е било само за удоволствие. Никога не съм имала амбицията да ставам певица. Май в телевизията съм най-добра.

Снимка MAX

Коко Паносиян: Телевизионната ти кариера започна в предаването „Втори тото шанс” на БНТ1, нали така?

Мария Игнатова: Да, така е. Минала съм и през БНТ, май всички сме минали оттам. Предаването беше на живо, в началото нямахме ауто-кю. Всичко, което съм казала и правила там, беше написано от други хора и регламентирано също от други. Там не дават голям шанс на младите хора да се изявят, имаше жестока цензура. Това за мен е недостатък. В БНТ съм била несъгласна с това, което трябва да кажа и да направя. Младите хора, които започват да работят там, ще се съгласят с мен.

Коко Паносиян: Ти си много лъчезарен човек, имаш уникално тяло, невероятно излъчване. Казваш, че не полагаш големи усилия да изглеждаш добре. Това дали не дразни другите жени, които примерно се подлагат на лишения, за да са хубави?

Мария Игнатова: Ами не знам, това са си чисто женски неща и не можем да упрекнем нито една жена, че обича да ходи на фризьор, маникюр, и всичките неща, които харесват жените. В това отношение, а и в много други, аз просто не съм точно жена...

Коко Паносиян: Лесно ти е да го кажеш, като си модел на холандска агенция…

Мария Игнатова: Е, аз тогава,  когато бях, съм била много малка и не знам какво ми е било в главата.

Коко Паносиян: Искам да те питам нещо жълтичко. Съвсем не деликатно – Рачков ревнив ли е?

Мария Игнатова: Не е, и аз не съм. И двамата не сме. Не си даваме поводи за ревност. Макар че, аз ако имам повод, Рачков непременно ще разбере, че съм се разсърдила (смее се).

Коко Паносиян: Искаш ли да пожелаеш нещо на нашите слушатели?

Снимка kliuki.bgМария Игнатова: Пожелавам на всички една прекрасна фатална петъчна вечер, в най-добрия смисъл, разбира се!

Коко Паносиян: Радиото ни се казва „Форте”,  което, както знаеш, е силно, аз пък ти пожелавам да бъдеш силна!

Мария Игнатова: Благодаря! Това ми прозвуча малко като: „Нека силата бъде с теб!” (отново се смее).

За fortisimo.eu мониторинг на „Господари на ефира” направи Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Интервю

  Популярно от Интервю

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Интервю

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Интервю Интервю Господарката на ефира

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414