ФортисимоЖена не искам да виждам

Е-мейл Печат ПДФ

Жена не искам да виждамВместо да отида на кръчма миналия петък – тръгнах за концерт в съседен град. Беше забавно, но не за това ми е приказката. На връщане попаднах в колата на непознат шофьор.

И понеже разстоянието от 50 км. предполагаше старта на някакъв разговор, почнахме да обсъждаме… жените.

„Всички са еднакви, ей. Разведен съм от 4 години и жена не искам да виждам. Всичко беше наред. Детето ни започна да учи в гимназия, имахме жилище, стабилни професии, редовни заплати, но й промиха мозъка. Приятелките й ни разведоха”.

Е как става този номер?” – попитах аз.

„Много лесно. В службата й всичките й колежки бяха разведени. Започна да излиза с тях и бързо я убедиха да мине в клуба им. Много се влияят тези жени. Гледаш ги сериозни, отговорни. А в крайна сметка винаги те цакат – когато не очакваш. Казвам ти, всички са такива. Само търпение ти трябва и ще им видиш рогата”, продължи шофьорът.

Съгласих се от части с непознатия. Ама то това с влиянието не е порок само на жените. Ние мъжете щото не се влияем един от друг!? Попаднеш ли в компания, в която се порка всяка вечер, пиши се алкохолик. Попаднеш ли в среда, където се пуши, ще задимиш и ти. Знам че има изключения, но днес няма да се фокусирам върху тях.

„Ей, човек… много е кофти да ти разбият семейството. И то тези кукумявки, които се пишат приятелки на бившата. В голяма дупка паднах, залитнах към алкохола, но бързо се освестих и реших да направя нещо за себе си. Кандидатствах в университет, в специалността, която винаги съм искал да уча Туй и тъй имам време. Хванах се и почнах да спортувам, че с тази кола бая сланинки бях натрупал. Като взема детето, не искам да се срамува с мен по центъра”, разпалено заобяснява шофьорът.

Да, кофти неща се случват всеки ден и е важно да се изправиш и да продължиш. Хубаво би било и да се опиташ да догониш другите. Чудя се обаче защо чакаме нещо лошо да се случи, за да се мобилизираме и да забързаме крачка. Какво ли обаче щеше да се случи ако непознатият бе захванал висше по време на брака си или ако бе стегнал тяло заради жена си?

За fortisimo.eu – Симо

 

1 коментара

 1. Попаднеш ли в компания на негри, ставаш негър.

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Сексът и градът

Популярно от Сексът и градът

Реклама

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Томбола

Включете се в инициативата „Магията на раждането”!

Още в Сексът, градът и още нещо

Време е за ГАЛФ 3

Създай отбор и се включи в ГАЛФ 3!

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Жена не искам да виждам

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров
 • Часовници – онлайн магазин

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414