Фортисимо

Глобалното село

 

Къща в хармония с природата

“Eco Perch” е преносима екокъща, създадена от архитектите на Blue Forest. Частите от есте�...

 

Знанието пробива пода

Дупки в пода, ама друг път. Казваме го леко раздразнени, защото няколко минути спо...

 

И Google празнува 3 март

Информационният гигант Google се включи в честванията по повод 134-годишнината от Ос�...


Годината на дракона вещае успехи и наказания

Е-мейл Печат ПДФ

Китайският дракон вещае успехи и наказанияС настъпването на астрономическата 2012 г. доста хора започнаха да се вълнуват от така наречения Китайски хороскоп. Та нали идва годината на Черния воден дракон? Всъщност ключовият момент се крие точно в думата „идва”. Азиатският цикъл, подвластен на митологичното влечуго, започва на 23 януари и ще продължи до 9 февруари 2013 г.

Имаме достатъчно време, за да се подготвим за властването на най-могъщия знак в китайския хороскоп. Драконът носи със себе си една преломна и непредсказуема година. Смелите и честни играчи в живота не бива да се притесняват. Съдбата ще е с тях. Да му мислят крадците и измамниците, защото силата на това митологично чудовище обещава да изкара наяве подмолните им дела.

В годината на Дракона притесненията трябва да останат на заден план. Късметът ще придружава само тези, които са избрали пътя на лидерство и вървят дръзко по него. Стремежът към справедлива власт ще бъде увенчан с успехи. Не случайно много китайски семейства са планирали да имат дете, което да се роди в годината на Дракона, защото вярват, че наследникът им автоматично ще получи лидерски заложби и високи постове.

От друга страна Драконът е агресивна мъжка стихия, която може да преобърне разбирания, политики, та дори и представата ни за света. В тази връзка мнозина очакват през 2012-та да се случи нещо значимо, което да разтърси основите на човешката цивилизация. Под номер едно в списъка с „умоповдигачи” стои откритието, че не сме сами във Вселената.

Драконът предполага успехи и обещава в края на цикъла да награди щедро трудолюбивите хора, но предвижда и наказания за мързеливците. За да получите благословията му, трябва да започнете нещо ново. Изчакайте обаче до 1 март. Не е нужно да променяте драстично трудовата си ориентация, но бъдете дръзки и въведете смела нова идея на работното място.

Специалистите по фън шуи съветват във всеки дом да се появи статуетка с дракон, която да се сложи в източната част на дома. Хубаво е в близост до змея да се намира аквариум или декоративно водно съоръжение. И понеже Драконът се храни с риба, морските дарове трябва да присъстват често на трапезата през 2012 г.

Китайският дракон вещае успехи и наказания

Предвид факта, че зодиакалният Дракон е морски и черен, подходящите цветове за цикъла са синьо, черно и златисто (символизира мъжката соларна сила на самия знак).

Освен за Драконите (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012) – щастлива година очаква и хората, родени под знака на Мишката, Кучето, Коня и Маймуната.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов (снимки kenlauher.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Томбола

  Включете се в инициативата „Магията на раждането”!

  Време е за ГАЛФ 3

  Създай отбор и се включи в ГАЛФ 3!

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Годината на дракона вещае успехи и наказания

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров
  • Часовници – онлайн магазин

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414