ФортисимоМъжете казвали първи „Обичам те”

Е-мейл Печат ПДФ

Романтиката е за жените. С тази теза ще се съгласи всеки мъж, който не ще да чува за цветя, специални вечери и общи планове за бъдещето. Да, но според шокиращо проучване ние, господата сме били склонни първи да казваме „Обичам те”. Как ли пък не?!

При това тенденцията важала за 70% от интервюираните. Има уловка, сигурен съм! В проучването на Технологичния институт в Масачузетс са се включили мъже от 20 до 60-годишна възраст, съобщава британският "Daily Mail".

Оказва се обаче, че не всички мъже са искрени. Психолозите отбелязват, че чувството за любов при мъжа се появява едва след като той е правил секс с партньорката си. Тогава в него се задейства идеята, че трябва да се обвърже с жената, която евентуално може да стане майка на детето му. Всъщност това чувство проработва генетично и при двата пола.

Обичам те” обаче е и най-лесният начин, по който можеш да вкараш някоя в леглото си. А мъжете, които казват „вълшебните думички” преди секс, ги използвали като оръжие. Учените твърдят, че представителите на силния пол, които още преди леглото атакуват с „Обичам те”, нямат сериозни отношения към дамата. Но по тяхната логика би трябвало да ги развият след като преспят заедно.

На бас, че изследователите от Масачузетс не са се сещали за това. Те обаче казват на дамите да следят за думичката „Обичам” след спорт в кревата, защото тогава тя била искрена. Да, искрена ще е, защото „Обичам те” в много случаи означава просто „Обичам секс”. Така е съвсем възможно наистина мъжете да са първи с признанията…

За fortisimo.eu – Симо

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Още от Това е лично

  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  Готви с нас

  Конкурс: „Празник на трапезата” с награда електрическа хлебопекарна

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Ева – център за красота от ново измерение. Ние се погрижихме, когато преминете вратите на център за красота ЕВА, да почувствате уюта и комфорта на домашната атмосфера.

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Мъжете казвали първи „Обичам те”

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров
  • Часовници – онлайн магазин

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414