ФортисимоПомогнете на Велко!

Е-мейл Печат ПДФ

Снимка montfiz.com„Велко Кънев гасне от рак!” е водещото заглавие на вестник ШОУ от тази седмица. Любовта на публиката към един от най-именитите български актьори очевидно има силата да накара и жълтата преса да влезе в темите на другите вестници. Таблоидът посочва, че здравният министър Божидар Нанев е обещал да се срещне със съпругата на актьора и да осигури помощ от страна на държавата за лечението на Велко.

„Уикенд” също информира за влошеното здравословно състояние на актьора, но добавя, че и Иван Балсамаджиев се бори с рака в Мюнхен. Заглавието е „Коварна болест повали обичани актьори”. „Галерия”, пак по този повод, съобщава:  „12 монолога активираха рака на Велко Кънев”.

Иначе, в традиционната окопна война между жълтите през седмицата трябва да отличим атаката на ШОУ срещу „Уикенд”, по линия на всезнаещия някогашен радиоводещ Боби Цанков.

ШОУ отделя цели три страници на твърденията на бившия телохранител на Цанков – Марио Божков. „Боби Цанков изпълняваше мръсни поръчки на Баретата и Клюна”, „измами и човек на Таки с 50 000 лв.”, „не познава нито Косьо Самоковеца, нито Митьо Очите”, „жените му се подиграваха” – това са само част от акцентите в интервюто с гарда. Той сам се обадил във вестника, за да каже, че Боби Цанков е лъжец. По темата се включва и хомосексуалният спец на „жълтите” Ицо Петрофф, който пък твърди, че Клюна и Боби имали гей връзка.

Друг персонаж на вестника от седмицата е министърът на културата Вежди Рашидов – обвинен в плагиатство и кражба.  Евродепутатката Надежда Михайлова също не бе пожалена. Според вестника, тя обучавала дъщеря си в чужбина с годишна стипендия от 100 000 евро, отпусната от милионера Койчо Белчев.

Евгения Живкова казва в интервю за ШОУ, че „На Бойко му се иска да е част от нашето семейство, но не е!”. След „сензацията” си от миналата седмица, „Уикенд” продължава да разследва тъмните дела на сръбския мафиот Сретан Йосич у нас. Сега вестникът разкрива, че Йосич е поръчал и бомба за бившия премиер Иван Костов.

Основното заглавие на вестника обаче е посветено на бившия социален министър Емилия Масларова. „Уикенд” твърди, че социалистката носи диамант за 15 000 евро – дар от съпруга й Антон, и определя това като „безочие”.

„Галерия” също не остава назад със „сензациите”. За такава е нарочен факта, че Демби решил да даде интервю. „Ще ме убият заради Любен Гоцев!”, разкрива мафиотът и примиренчески добавя – „така поне ще защитя семейството си”.

На трета страница – нов удар по Боби Цанков. В статия, подписана от Румен Балкански, се дава друга версия по темата „Защо се размърда мошеникът Боби Цанков”. Явор Дачков пък громи премиера, председателя на Народното събрание и вътрешния министър в собствен анализ под заглавие „Бойко, Цецо, Цецка – тайфуни с милиционерски имена”. Там той  заключава, че това не са борци против комунизма и ДС, а новото БКП.

От последната страница пък става ясно, че любовната афера между Димитър Дъбов от БСП и общинската съветничка от ГЕРБ – Мита Георгиева, за която писа „Галерия” преди седмица, е измислена. Наскоро влезлият в редиците на Коалиция за България Петър Курумбашев се обадил в редакцията, за да обясни, че „Димитър Дъбов въобще не познава” дамата и публикуваната информация очевидно е плод на комплот от страна на недоброжелатели.

Това е, уважаеми читателю! Глухарчето през тази седмица разнася цветовете около бившия радиоводещ Боби Цанков и тъжните новини за болестта на обичани български актьори.

За fortisimo.eu – 16.11.2009 – 22.11.2009 год.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Помогнете на Велко!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414