Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Голямото християнско семейство!

Е-мейл Печат ПДФ

Голямото християнско семейство! Люлеех сина си на люлката в кварталната детска площадка, когато се запознах с Мирена. Първоначално се впечатлих от факта, че момичето бе извело за игра малкия си племенник.

Заговорихме се.

Това малко-голямо момиче, на тринадесет, очарова бързо. Тя е мила, възпитана, с тънко чувство за хумор, много деликатна, сладко любопитна и общителна.

Разказа ми интересни неща за семейството. Сподели, че е петото момиче в него, а има и още двама братя. Разбрах, че се гордее с родителите си. Казах си, че трябва да се запозная с тези хора. Хубаво е читателите на fortisimo.eu също да научат за голямото семейство.

Голямото християнско семейство!

Мина доста време, докато ги открия. Всъщност стана точно, когато трябва - в навечерието на Деня на християнското семейство. Те са Марияна (43) и Петър (47) Петрови. Сключили са брак преди 24 години. Имат седем деца – Благовеста (23), Елисавета (22), Кремена (20), Кристияна (18), Мирена (13), Самуил (10) и Ростислав (8).

Голямото семейство живее под наем в тристаен апартамент в Шумен. Всъщност – четири от децата вече са големи и живеят самостоятелно. Блага например е останала в Испания, където е учила туризъм. Сега работи в една немска фирма в банковия сектор. Елисавета е семейна и вече е дарила родителите си с първото внуче – малкият Петър. Кремена живее със съпруга си в Гърция, тя също чака първото си дете. Останалите – Криси, Мими, Сами и Рости, както галено ги наричат, са добри ученици.

Голямото християнско семейство!

Всеки с неговите си интереси и проблеми. Всеки с неговите си задължения в голямото семейство. Дълги години живели в гр. Велики Преслав, но училищата и интересите на децата ги довеждат в Шумен. Таткото Петър бил пастор в евангелската църква, като освен това е работил и в строителна фирма. Сега е на трудовата борса, но продължава да се занимава с просвещение на деца и младежи. Организира и събира групи, помага на младите да намерят себе си.

Голямото християнско семейство!

Майката Марияна е отскоро в Швейцария. Гледа малкото дете на българско семейство, за да печели пари за собствените си деца. Преди това е била в Испания и Италия. Петър се грижи за децата и си търси почасова работа. Твърдо смята, че семейното възпитание е най-важно от всичко! Убеден е, че в децата трябва да се инвестира много – грижи, внимание, и най-вече – любов. Само така те ще се изправят пред предизвикателствата в живота. За семейство Петрови е ясно, че с вяра всичко става!

Голямото християнско семейство!

За fortisimo.eu – Нели Русева

P.S. Интервюто с бащата в това голямо християнско семейство публикуваме днес.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Голямото християнско семейство!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414