Фортисимо – това е лично!

Глобалното село

 

Квартал от саксии

Не е нужно да сте пламенни градинари, за да оцените тези японски саксии, създаден�...

 

Градски изглед от дърво

Джеймс МакНаб е дизайнер от Филаделфия, световно известен заради оригиналните д�...

 

Street View и за България

От днес всеки потребител на Картите на Google може да се разходи с опцията Street View във...


Любовта продължава! Това не е просто песен!

Е-мейл Печат ПДФ

Любовта продължава! Това не е просто песен!Случаен разговор, споделен между другите, ежедневните неща, също много важни. Нещата, които засягат живота ни, но често очакваме някой друг да ги свърши. За дреболиите, които са важни за нас самите и за децата ни.

За решенията, които вземаме всеки ден, и които често не осъзнаваме като много важни, но които ни определят като личности и които ни правят големи в очите на малките ни наследници в този голям и понякога доста странен свят.

Родители сме на деца в една и съща група в детската градина. Деца, които се харесват, живеят заедно, играят и опознават света всеки ден заедно.

Харесвам ги от много време, радвам им се. Те са ми примерът, по-младия и много силния пример за семейство. Винаги досега съм давала за пример и съм се усмихвала на по-възрастни хора, които са се намерили и са направили чудесно семейство. Тези обаче са доста по-млади от мен и са същите прекрасни родители, които трябва и е хубаво да има всяко дете на този свят. Млади, влюбени, принципни и много интересни!

Нищо не знам за тях. Нищо специално, което да ги прави специални и герои. Аз обаче знам, че често дребните неща говорят за големите и съществените, за онези които ни правят различни и уж по някакъв начин ни отличават от другите.

Когато бях тийнейджър понякога ме питаха дали и колко деца искам да имам. Винаги отговарях, че искам да имам седем деца. Малко е смешно, но аз наистина го исках. През годините мечтите и желанията ми се променяха, но аз и сега продължавам да искам да имам много деца.

Само че Съдбата ме изправи пред сериозно изпитание по този въпрос. Имам само едно дете. Засега. Той е дългоочакваното за всяка жена единствено дете. Бисерчето, скъпоценното ми камъче, което аз не съм родила! Но мечтата си остана…

Младото семейство, родителите на приятелчето на сина ми имат две деца. Изглеждат завършени с двете си прекрасни деца. Имат си копия, които ще ги продължат…

Разговорът ни от тази вечер, напълно случаен за нещата, които засяга децата ни, техните две продължения и моето едно неусетно ме отведе в света на мечтите. Те чакат третозащото любовта продължава. Една от най-хубавите новини, които получих през последната година от моя живот, но за други хора!

Случва се и дано се случва по-често. Дано повече семейства продължават така любовта си и имат истински кураж да отглеждат повече деца.

Радвам се на семейство Алтунян и тази вечер наистина заспах усмихната! Любовта е живот!

А песента на Васил Найденов е тук.

За fortisimo.eu – Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Ново от Това е лично

  Лично във Фейсбук

  Реклама

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ГАЛФ 4

  ГАЛФ 4: записването започна

  Фирма СПАДОС е основана в началото на 2010 г. в град Шумен от Пламен Христов Георгиев като управител и главен механик с дългогодишен опит в сферата на горската и градинска техника. В магазина на СПАДОС се предлагат продукти на фирмите HUSQVARNA, GARDENA, SAER и BRIGGS & STRATTON, успоредно с продуктите всеки клиент получава едно добро обслужване, точен отговор и оптимално решение, гаранционен сервиз и извънгаранционна поддръжка. За всеки закупен продукт от магазина ще намерите пълната гама от резервни части и консумативи.

  ДОБРЕ ДОШЛИ В

  Още от Това е лично

  Препоръчани във Фейсбук

  ДарЕкспрес.net: Кошници с подаръци

  You are here: Home Това е лично Това е лично Любовта продължава! Това не е просто песен!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров
  • Часовници – онлайн магазин

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414