Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Предпочитам публицистиката за вечеря

Е-мейл Печат ПДФ

Снимка бТВРаздялата на бТВ с популярния водещ на сутрешния блок “Тази сутрин” Николай Бареков взриви форумите вчера следобед.

За няколко часа блогът на водещия натрупа стотици коментари. Те съдържаха различни версии за неочакваната раздяла и благодарности за продължилото седем години сутрешно събуждане.

Замислих се, че за този период съм сменил поне няколко будилника, но след кафеварката неизменно виждах лицето на Бареков. Защо проектът “Тази сутрин” на бТВ приключи така внезапно? Със сигурност ще разберем. Дали водещият е решил самостоятелно да се развива и управлява нови медийни проекти? Това твърди самият той в открито писмо към аудиторията. Или, както по-рано други интернет издания разкриха, че ръководството на БТВ е изловило Бареков в дразнеща близост с Ирена Кръстева, която гради паралелна медийна реалност? Днес просто “имаме новина”.

Сутрините отново ще станат тихи и спокойни. Различното събуждане е истински възможно след заявката на НОВА, че искат да олекотят сутрешния блок. Напускането на Николай Бареков ще помогне. Предпочитам публицистиката за вечеря и мисля, че сега се отваря шанс за програмните директори да реализират тази промяна.

Така, както в началото на века обърнаха нещата и натикаха политиците в сутрешните студия за среща с Цветков, Коритаров и Бареков. Това би било добрата новина за различното събуждане на българите.

За fortisimo.eu — Иван Капралов

 

1 коментара

 1. Мда - всъщност мене не ме интересуват бъдещите планове на г-на,но пък ми омръзна присъствието и амбицията му да "създава " новини....а колко новини излязоха оттам не помня...но смятам,че БТВ ми преиграха когато ми обявиха във вечерната си емисия,че напуска...Да е жив и здрав сега и в бъдеще с плановете си...

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Предпочитам публицистиката за вечеря

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414