ФортисимоОбратно към себе си

Е-мейл Печат ПДФ

Снимка slusham.comДокато Миро от „Каризма” се готви да представя България на конкурса „Евровизия”, нежната половинка на дуета Галя се завръща на българската сцена с нов заряд и в ново амплоа. В предаването „Абсолютно” на „Форте” радио Коко Паносиян представи – Galia!

Коко Паносиян: Всеки, който е излизал на сцена, знае колко адреналин отпушва фразата - „3 минути до шоу”. Дами и господа представям ви очарователната Galia!

Галя: Здравейте на слушателите на „Форте” радио, поздрави от София! Как е времето при вас?

Коко Паносиян: Чудесно! Как се чувстваш, Galia? Как се чувстваш в новия си път?

Снимка teenproblem.netГаля: Новият път всъщност е добре отъпкан. Ние с Миро прокарахме ново течение в модерната българска музика и сега продължаваме да творим, макар и всеки в своя си посока.

Коко Паносиян: Защо се разделихте с Миро и възможно ли е да се съберете някога отново?

Галя: Отговорът е много нормален и логичен. След 9 години заедно на сцената, беше време да потърсим нова провокация в артистично отношение. Нормално беше всеки отново да получи свободата си. За нас това е едно естествено продължение на работата ни. 

Снимка slava.bg

Коко Паносиян: Миро обаче остана пред публиката, а ти като че ли избяга?

Галя: Оттеглих се в творческа почивка. Беше толкова приятно да стигна до най-далечни части на света, като Тайланд и Мексико. Имах възможност да поживея малко в Лондон, Ню Йорк и Филаделфия. Не съм мислила, че мога да ги посетя. Тези космополитни градове предлагат предизвикателства, с които човек може да се зареди, да намери себе си. Имах нужда от такова зареждане.

Коко Паносиян: Като те слушам – разбирам, че е трябвало да се изгубиш, за да се намериш отново, така ли е? Не ти ли липсваше известността, все пак си Галя от „Каризма”? Не ти ли липсваше това почукване по вратата и фразата – „3 минути до шоуто”?

Галя: Знаеш ли, че и в Лондон има толкова много хора, които харесват нашата музика… На всеки ъгъл ме спираха млади, готини българи, които ме поздравяваха. Но това не е най-важното. За мен най-важното е да имам възможността да съм свободна, да се държа като истински човек. Всичко останало е суета и понякога тя натоварва. Все пак, аз съм просто едно момиче.

Коко Паносиян: Каква е новата посока, Galia? Ще издам, че „Г” е Господ, а Алия – името, което харесваш евентуално за твоята бъдеща дъщеря. Винаги знам много за хората, които обичам и се интересувам от тях...

Галя: Благодаря! Новата посока е всъщност връщане към нещата, които аз харесвам. Връщане към себе си, към моята половинка от любимия ми дует „Каризма” (смее се). Миро винаги е бил много повече поп, повече меланхоличен и донякъде комерсиален поп. От своя страна, аз винаги съм клоняла към нещо по-джаз, босанова, или хаос. Така намирахме перфектния баланс да го правим заедно. Сега раздялата ни проличава и в стилово отношение.

Коко Паносиян: Освен този предстоящ албум, със сингъла „3 минути до шоу”, кое е нещото, което искаш да се промени у теб? Стряскащо ли е новото начало?

Снимка pornobpm.cult.bgГаля: Новото начало е много приятно, когато го осмислиш. Имаш пълната свобода да интерпретираш своя характер, нещата които харесваш, изцяло. Аз се връщам към моята любима музика, на моменти с по-комерсиални елементи, за да достигна до по-широката публика. Във визуално отношение – пълна свобода - каквото му е на сърце, артистът го изразява.

Коко Паносиян: От името на почитателите ти, и аз в частност като такъв – това, което казваш, всъщност много ни радва. Защото в този предстоящ албум ще има много провокации. Нали така?

Галя: Да, очаквайте хубави изненади от мен и повече световна музика!

За fortisimo.eu разговора адаптира Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Интервю

  Популярно от Интервю

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Интервю

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Интервю БГ Музика Обратно към себе си

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414