Фортисимо

Глобалното село

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...

 

Пуснаха терариум за кактуси

Ще обърнем внимание на няколко ръчно изработени терариуми, в които обаче не се гл...


Йога бори стрес

Е-мейл Печат ПДФ

Йога бори стресАко сте почитатели на тезата, че йога е начин на живот – тази статия е за вас. Преди известно време съобщихме, че курсът „Изкуството да живееш” става все по-популярен в нашата страна, а всичко е започнало от Шумен.

Тези дни научихме, че практикуващите йога се готвят за среща с учителя Сантош Рао, който е разработил специална антистрес програма. Индийският учител е тествал програмите сред различни социални и професионални групи, изложени на постоянен стрес.

Учителят Сантош РаоКурсът в Шумен ще се проведе в залата на Народно читалище „Напредък” от 13-ти до 16-ти декември.

Казват, че йогата има много полезни страни. Освен ефектът, който оказва върху тялото, очевидно помага срещу стреса.

За fortisimo.eu – Светла Крумова

 

6 коментара

 1. ЕЛАТЕ, УЧИТЕЛЯТ САНТОШ РАО Е НЕВЕРОЯТЕН! НАПРАВЕТЕ СИ СТРАХОТЕН ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА. НАДЯВАМЕ СЕ, ЧЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ КУРС В ЕВРОПА. Малка корекция - курсът ще се проведе не в читалище "Напредък", а във физкултурния салон на СОУ "Сава Доброплодни" - все пак ще сме мноооого хора :)) Елате на представянията на курса на 01 и 08 декември в читалище "Напредък" и ще се запишете. Бройките ще са ограничени, тъй като няма толкова голяма зала в Шумен, която да побере повече от 300 човека.
 2. Осмислете коментaра na Роман. AKo сте скептично настроени и не сте се занимавали с йога, сега е момента да дойдете и да видите. Ще ви се демонстрира най най. Курса е средство да станете по добри във всяко едно отношение. Препоръчайте курса /или изпратете на презентациите вашите близки, приятели и познати, които имат каквито и да е било здравословни, комуникативни, интелектуални и т.н. проблеми. Ще се видим на курса. Аз лично имам предвид няколко десетки такива хора и ще им предам думите на Роман.
 3. ако искате да си върнете ДЕТСКАТА УСМИВКА , да се освободите от МИНАЛО и БЪДЕЩЕ (т.е.СТРЕСА) и искате да заживеете в НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ - този курс е за ВАС .
 4. Добре казано, АЛ.
 5. Съгласна съм с вас!Йога промени живота към много по добро.Хайде Шумен събуди се, хора идвайте това е едно незабравимо преживяване!! 13 - 16 Декемви Сантош в Шумен.
 6. Нека спрем да се оплакваме и все да чакаме на някой!!!Направи нещо за себе си най-накрая!!! 13-16 Декември Шумен.Връщането на надеждата и усмивките по лицата е гарантирано!!!!!

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Йога бори стрес

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414