ФортисимоДоган купи Бареков!

Е-мейл Печат ПДФ

Доган купи Бареков!Какво се случва с кариерата на доскорошния водещ на „Тази сутрин” от бТВ? Това е основният въпрос в жълтия печат от изминалата седмица. „Доган купи Бареков!”, твърди от първата си страница „ШОУ”. „Явор Дачков сменя Бареков?” заявява във въпросителна форма „Галерия”, а по-приятелски настроеният „Уикенд” отбелязва – „Бареков на хляб и мляко след раздялата с бТВ”. Но, да я караме подред!

В статията си по темата „ШОУ” развива тезата за задълбочаващ се от месеци конфликт между Бареков и ръководството на бТВ. Според последните – водещият „най-нагло рекламирал ежедневно в ефир сайта bnews.bg, като дълго време държал на екран основната страница на медията”. „В съвета на директорите на сайта фигурира съпругата му Евгения Барекова”, казват пред вестника източници от телевизията. В материала се развива тезата, че Бареков е приел да се превърне в лицето и мозъка на новата медийна империя на Ахмед Доган. За част от нея се смята и въпросният сайт.

Вестник „Галерия”, в който работи и Явор Дачков, цитира шефката на „Новини и актуални предавания” в телевизията на Мърдок, Люба Ризова, която казва, че още не е решено кой ще замести водещия в сутрешния блок. Един от възможните варианти обаче бил именно Дачков.

Вестникът публикува и интервю с Николай Бареков в което четем, че той напоследък си е дал сметка как му ставало все по-трудно да изразява гражданската си позиция. „Защото моето мнение се идентифицираше с позицията на цялата телевизия. Реших, че нямам право да ангажирам медията, която да носи отговорност за това, което заявявам”.

Фоторепортерите на „Уикенд” пък разказват със снимки различната сутрин на Бареков. Пременен в светъл анцуг, телевизионерът отскача до кварталната бакалия, за да си купи хляб и две кисели млека. И това се случва точно в часа, в който обикновено започваше рубриката му в сутрешния блок.

Останалите основни теми, извън дребните клюкини в жълтата преса: „ШОУ” представя възхода на Николай Банев от стругар, през комсомола, до днешната позиция на български олигарх.

Цветан Цветанов„Галерия” твърди, че държавата се управлява от кръг „Съседи”. Според материала, вътрешният министър Цветан Цветанов е изнудван от босове на ДАНС чрез компромати, разкриващи бурната любов на съпругата му Десислава с топагента Велин Хаджолов. Семействата на Цветанов и Хаджолов живеели в един блок, поради което службите заговорили за кръг „Съседи”.

Лили ИвановаЧелото на броя на „Уикенд”, следващо логиката с непрестанното търсене на скандал, този път ни отнася към данъчните декларации на естрадната прима Лили Иванова.

Вестникът твърди, че данъчните разследват звездата за недекларирани приходи. Причината била в това, че Иванова декларирала за цялата 2008 година едва 130 000 лв. от хонорари.

Това е, уважаеми читателю, от „жълтите” през тази седмица. Доказано е, че когато духнеш глухарчето в коридорите на някоя национална телевизия, ще пожънеш материал за месеци напред. Историята с Николай Бареков само потвърди тази теорема.

За fortisimo.eu – 23.11.2009 – 29.11.2009 г.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Доган купи Бареков!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414