ФортисимоПриказка чрез танци

Е-мейл Печат ПДФ

Приказка чрез танциДеница Митакова-Иванова e родена в Шумен преди 27 години. Мирослав Иванов е на 28, родом от Златоград, но е израснал в Хасково. Студентските години го отвеждат във Варна, но голяма част от времето си прекарва в близкия Шумен (от където е майка му), и където намира любовта. За нас е удоволствие да представим на читателите на fortisimo.eu житейската приказка на Деница и Мирослав.

„Запознахме се в танцувалната зала на Военния клуб в Шумен, където Миро беше инструктор в КСТ – Шумен. Разбрах за този курс по салса за "пораснали танцьори" и реших да се включа. Много хора си мислят, че в момента в който съм видяла Миро мигновено съм казала „Уау”. Би било нормално, защото той е доста впечатляващ, но началото за нас беше друго. Салсата е общество, в което всички са приятели, а целта е забавление! След края на тренировките винаги има опознаване и сближаване "на по чаша бира".

Приказка чрез танци

С Миро станахме приятели, в истинския смисъл на думата. Споделях и търсех съвети от него за всичко, което се случва. Чувствата между нас се промениха в един много труден момент за мен. Трябваше спешно да ме оперират и да се установи дали заболяването ми е доброкачествено или злокачествено. Тогава се сринах напълно, но един човек остана неотлъчно до мен и ме съживи - това беше Миро! От този момент нещата се промениха, дойде Любовта, а тя победи болестта” – разказва Дени с нежност.

Приказка чрез танци

Това е началото на тяхната приказка. Преминали заедно през тежко житейско препятствие двамата започват да кроят планове за общо бъдеще. Планове за ново място, добра работа, дом и деца. Водени от желанието да осъществят мечтите си, заминават за Варна. Плановете им започват да се осъществяват, само че в обратен ред. Деница разбира, че е бременна в залата за танци. За Миро се открива възможност да работи като инструктор в салса клуб „Сабросо”, а после и във фирма за недвижими имоти.

Приказка чрез танци

„Животът и мечтите ни така се завъртяха, че нямаше време много да му мислим! Вече трябваше да съобщим на родителите си. Дойде и въпросът – със сватба или без? Разбрах, че ще се женим, когато Миро казваше на родителите си”, смее се Деница.

Избират си дата, салса кръстници и, естествено, правят една истинска салса сватба. На ритуала им гостуват близки и приятели от Шумен и Варна. Официалният обяд е в тесен кръг, в ресторант с изглед към морето и класическа музика. Това са белезите и на присъщата за двамата романтика. Дойде ред и Миро да разказва…

Приказка чрез танци

„Кръстниците ни бяха подготвили булченско салса парти за вечерта в огромната зала на клуб „Сабросо”, където дойдоха всички наши приятели. Толкова много цветя и картички не бяхме получавали никога! Първият ни сватбен танц беше бачата! После дойде изключително забавният момент с хвърлянето на букета и жартиера! Двамата бяхме с лице един към друг, Дени държеше букета, аз - жартиера. Целунахме се и ги хвърлихме едновременно към гостите. Зад мен бяха кавалерите, зад Дени - дамите. Последваха много танци, с много хора... беше неописуемо вълнуващо и неповторимо! Сватбеното парти няма да забравим никога!”
Приказка чрез танци

Сега живеят в Шумен, имат две чудесни дъщерички - принцесите Ния и Йоанна. Каката Йоанна вече ходи на балет…

„Обичаме да се борим сутрин в леглото и обикновено тати Миро е жертвата, но най-забавно е да гледаме как децата ни подражават в танците. Когато имаме гости децата изнасят задължителна програма, с която често ни просълзяват. Много сме благодарни на нашите баби-детегледачки, без които трудно щяхме да осъществим мечтите си”, споделя Деница.

Днес Мирослав и Деница Иванови имат школа за танци – Miro' Dance, в която обучават хора от различни възрасти. От тази година се занимават и със състезателна дейност. Участвали са в 3-те кръга на конкурса „Купа България” и са сред петте най-добри двойки в страната. На 12 декември в София предстои финалният двубой. Това е състезанието, в което ще се определят шампионите на България.

Миро и Дени се гордеят и със създадения от тях екип, с който се представят по фестивали и други участия. „Това пък е нашето "салса семейство”, в което имаме 4 деца. Направиха ни невероятна изненада за годишнината от сватбата! Щастливи сме, че осъществихме мечтите си. Имахме много трудности, но всичко, което имаме сега е доказателство, че си е заслужавало”!

Приказка чрез танци

На финала ги питам дали планират да имат и трето дете. Смеят се, но не се учудват на този въпрос: „Да, планираме да имаме и момченце, но нека първо принцесите да пораснат и тогава.”

Екипът на fortisimo.eu ще им стиска палци в състезанието за шампионската титла на България. Въпреки че тази приказка вече ни е убедила - Дени и Миро са грабнали златото в собствения си живот. А тяхната приказка продължава...

За fortisimo.eu приказката на Дени и Миро предаде Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Моята луда сватба

  Популярно от Моята луда сватба

  Студио Трима

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Моята луда сватба

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Приказка чрез танци

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414