Фортисимо – това е лично!Бъдете красиви и през пролетта

Е-мейл Печат ПДФ

Пролетта се задава. Навсякъде около нас е красиво и цветно. Мрачните зимни дни са вече минало, а слънцето ни гали с нежните си лъчи. Това е сезонът на обновлението – променливият климат е мечтаният сезон за кожата.

Нито е твърде топло, нито твърде студено, атмосферата е влажна, при това точно колкото е нужно. Като цяло всичко е добре, но все пак нека не забравяме грижата за кожата. Какво е нужно: вода и отново вода.

Нашата рецепта за красота през пролетта е да поддържаме оптимален ръст на хидратация и при нужда да разрешим физиологичните несъвършенства на кожата, за да я направим още по-блестяща. Почистването на кожата е всъщност подготовка за предстоящите силни слънчеви лъчи. Ако се подготвим за тях с един добър пилинг, възможността да получим петна и неравен тен е минимална. Затова трябва да изберем подходяща грижа като уравновесим липсата на липиди, ако кожата е суха, или матираме излишъка от себум, и да спомогнем за свиването на порите, ако става въпрос за мазна кожа.

По отношение на продуктите за грижа на лицето – сега е моментът да заменим подхранващите кремове с по-леки хидратиращи. През този сезон задължително трябва да се включат слънцезащитните продукти. При мазната кожа употребявайте почистващ гел на базата на вода и продукти, които имат дехидратиращо действие.

Кожата има нужда от специални грижи. Добрият естетичен вид е изцяло във Ваши ръце. Не забравяйте, че интензивно хидратираната кожа възвръща своя блясък и мекота.

Рубриката „Красива и здрава” е съвместен проект на fortisimo.eu и козметичен център

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Ново от Красива и здрава

  Популярно от Красива и здрава

  Лично във Фейсбук

  Реклама

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Още от Това е лично

  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ГАЛФ 4

  ГАЛФ 4: записването започна

  Фирма СПАДОС е основана в началото на 2010 г. в град Шумен от Пламен Христов Георгиев като управител и главен механик с дългогодишен опит в сферата на горската и градинска техника. В магазина на СПАДОС се предлагат продукти на фирмите HUSQVARNA, GARDENA, SAER и BRIGGS & STRATTON, успоредно с продуктите всеки клиент получава едно добро обслужване, точен отговор и оптимално решение, гаранционен сервиз и извънгаранционна поддръжка. За всеки закупен продукт от магазина ще намерите пълната гама от резервни части и консумативи.

  ДОБРЕ ДОШЛИ В

  Препоръчани във Фейсбук

  ДарЕкспрес.net: Кошници с подаръци

  You are here: Home Красива и здрава Красива и здрава Бъдете красиви и през пролетта

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров
  • Часовници – онлайн магазин

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414