Фортисимо – това е лично!



Хората станаха непредсказуеми

Е-мейл Печат ПДФ

Хората станаха непредсказуемиВсе по-натрапчиви мисли влизат в главата ми, за събитията и хората около мен. Какво се случва с народа и събитията, които организираме? Все по-непредсказуеми сме, всички. Крещим, спорим за дреболии, пънем се за щяло и нещяло.

Пиша си с приятелката ми – Сърничката. „Говорим” на различни теми. Не сме много компетентни, но пък поне все още размишляваме. За разлика от много други :).


„Сърничка, честито чисто ново правителство! Снощи в нашия град няколко часа валя пролетен порой, ха, дано да е за късмет на нас и на новото правителство. Надявам се, че гледаш последните новини. Интересни, много интересни дни.

Да започнем със сутрешния брифинг.

Представям си, че сме двете на кафе в любимото ни заведение :). Времето е слънчево, ние с теб имаме пари (както някога). Седим и с часове бъбрим, пием кафе, ядем торти, пием наливна бира, ядем вредна вкусна храна…

Първа точка – отчетно-изборните събрания на правителството на ГЕРБ.

Боже, колко сервилност пред публиката. Смях ме напушва, ама и яд същевременно. Другите някак ще ги преглътна, но този мой "любимец", физкултурникът, нямам думи, даже си поканил жертви на престъпността. Смях, какъв смях.

Ами Големият Мачо – силният, единственият Оправен в страната и Европа премиерът Борисов, той къде се покри?! В полите на кака, в обятията на Цветелина или в пижама в Правителствена болница?!

Друга тема – служебният кабинет.

Интересни хора, Слава Богу! Не особено популярни, липсват муцуни от тези, от които ни се повръща вече. Другият фарс, освен отчетно-изборните събрания на ГЕРБ, са реакциите на някои "лидери" за състава на правителството. Ама злоба, жлъч и всичко най-мръсно, ясно се виждат лицата на тези лидери в такъв момент.

Наистина жалко за милата ни България. Ще видим какво ще стане. Не мисля, че ще бъде по-лошо от което и да било предишно правителство. Помниш ли здравните министри, а помниш ли онзи случай с Румяна Желева, а Калинката без диплома?

Сега пък другата калинка – Юлиана от ДКЕВР, която също нямала тапия…

И още една тема, която искам да засегна в това толкова „емоционално” писмо е едно от предсказанията на Слава Севрюкова.

Точно преди 8 март го прочетох и на празника бях с още 2 дами на вечеря в един ресторант. Някъде по средата на вечерта споделям с тях предсказанията:

Слава Севрюкова каза, че след промяната ще има срив. Казваше, че една голяма част от страната ще се обезлюди, много ще я напуснат. Думите й бяха „всеки ще се почувства като едно куче, което е отвързано от веригата”, тоест хората ще станат непредсказуеми.

Ти четеш много, сигурно ги знаеш тези неща :). Какво мислиш за предсказанието?

Сега последното ми "притеснение". Ами във Ватикана нещата виж още не са решени. Черен пушек :), не можаха да изберат папа. Щом имаме служебен кабинет и те ще си имат служебен папа. Сигурно е.

Хората станаха непредсказуеми

Ти кого номинираш, защото за нашия патриарх беше заложила на печелившия :).

Свършвам, че вече съм по-досадна и от сутрешните блокове.”


Сърничка, за служебния кабинет и за служебния папа нищо не мога да кажа. Черен пушек отвсякъде :).

И в нашия град снощи валя проливен, пролетен дъжд. И градушка имаше…

Дано не ни очукат пак събитията! :)

За fortisimo.eu – Сърничката, в разговор с Нели Русева (снимка 24chasa.bg)

 

Лично във Фейсбук


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

ГАЛФ - пролет 2015

Още от Това е лично

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Това е лично Това е лично Хората станаха непредсказуеми

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414