Фортисимо – това е лично!



Как да преодолеем пролетната умора?

Е-мейл Печат ПДФ

В дните около първа пролет много от нас изпитват непреодолима умора. След тежката и продължителна зима кожата ни се чувства девитализирана, вяла и суха. Преходът от зимните към пролетните месеци неминуемо се отразява върху състоянието на вашия организъм.

Пролетната умора става все по-осезаема и тялото ви има нужда от по-голямо количество витамини и минерали, за да се справи с настъпващите сезонни промени. Кожата също изисква по-специално внимание и грижи, и точно този момент е най-подходящ да се заемете с нейното пролетно почистване, което ще я подготви за по-топлото време.

Ето и една от най-ефикасните терапии за тяло, съчетаваща в себе си магията на древния  Ориент и съвременните постижения  в  козметиката.

Ориенталският пилинг на цяло тяло е традиционна процедура, извършваща се с помощта на ръкавица, наречена КЕСЕ. След разпарване на тялото в СПА капсула, клиентът се обтрива със специална ръкавица, изработена от копринени конци. При тази процедура се отстранява мъртвият слой клетки.

Кожата придобива еластичност, мекота, здрав и жизнен вид. Многократно се подобрява регенерацията на кожата, кръвообращението и снабдяването с кислород. Процедурата подпомага третирането на подкожни косми и комедони.

Подходяща е и преди излагане на слънце или соларни процедури, за придобиване на траен и равномерен тен.

Рубриката „Красива и здрава” е съвместен проект на fortisimo.eu и козметичен център

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Ново от Красива и здрава

    Популярно от Красива и здрава

    Лично във Фейсбук

    Реклама

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Още от Това е лично

    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    ГАЛФ 4

    ГАЛФ 4: записването започна

    Фирма СПАДОС е основана в началото на 2010 г. в град Шумен от Пламен Христов Георгиев като управител и главен механик с дългогодишен опит в сферата на горската и градинска техника. В магазина на СПАДОС се предлагат продукти на фирмите HUSQVARNA, GARDENA, SAER и BRIGGS & STRATTON, успоредно с продуктите всеки клиент получава едно добро обслужване, точен отговор и оптимално решение, гаранционен сервиз и извънгаранционна поддръжка. За всеки закупен продукт от магазина ще намерите пълната гама от резервни части и консумативи.

    ДОБРЕ ДОШЛИ В

    Препоръчани във Фейсбук

    ДарЕкспрес.net: Кошници с подаръци

    You are here: Home Красива и здрава Красива и здрава Как да преодолеем пролетната умора?

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров
    • Часовници – онлайн магазин

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414