Фортисимо – това е лично!

Глобалното село

 

3D скулптури за стена

В модерното изкуство се наложи стил, наречен „3D wall sculptures” – тоест триизмерни ск�...

 

Прозрачната маса

Първото нещо, което прави впечатление, погледнете ли към холната маса Slot Table, е не�...

 

Пръсти в чашата

Уникалната концепция за „вдлъбната дръжка” на водната чаша Finger-In е дело на тайл�...


Защо се събират жените?

Е-мейл Печат ПДФ

Защо се събират жените?Какво обединява жените, какво ги събира на едно място? Приятелство, съвместна работа, някое интересно хоби… и най-вече красивите неща. Какво по-привлекателно за една жена от нещо красиво? Бижу, дреха, някакъв друг предмет, подарък.

Ето такава покана получих скоро и пак ще разкажа лична история :). Покана за женско парти на по питие и за споделена красота.

Три красиви, модерни жени събраха на едно място приятелите си, в по-голямата си част жени и няколко мъже, любопитни да разберат защо се събират жените :).

Ваня Кожухарова предостави „къщата си” - красивия си салон за красота „Букет” – Шумен за място на срещата, а другите две дами показаха докъде водят хобитата :).

Луиза Йорданова работи като акушер в МБАЛ Шумен и е изродила не едно и две шуменски бебета. С бижутата, които прави Лу лекува стреса и си доставя красота. И още...

Луиза: „Започнах да правя бижута за себе си. Не за друго, а по една доста практична причина. Пътувам много, имам и друга работа освен в болницата и тя налага да съм често на път. Суетна съм и винаги нося много дрехи. В един ден разбрах, че това не е нужно. Можеш с два-три тоалета и много бижута да направиш така, че да изглеждаш различно. Така започнах. Правех за себе си. После разбрах, че това ме успокоява, носи една особена радост от усещането, че създавам нещо. Сега вече съм направила много бижута и дойде времето да ги покажа, а и да ги продавам. Имам няколко серии, в зависимост от случая. Като цяло се водя от принципа: „Бъди различен” :)” – Facebook профил.

Грациела Меркова от години е моя много близка приятелка. Работи като мениджър „Реклами” в конкурентното „Дарик” радио, но това никога не е било повод за конкуренция помежду ни :). Тя пък преди близо година се увлече от ново хоби: техниката декупаж. Тази техника, която преобразява старите ни мебели и вещи и прави новите съвършено различни и фантастично красиви. Неотдавна лично за мен Граци изработи специално красиво пано и кутия за хляб. Кутията за хляб си я харесвам изключително много, защото знам, че няма друга като моята. Знам, че това й хоби не е временно. С голямо удоволствие продължава да изработва нови и нови неща: кутия за салфетки, кутия за вино, рамки за снимки, свещи, чаши, табли, саксии и още много други неща.

Защо се събират жените?

Грациела: „Толкова добре се чувствам, че не мога да сравня това си хоби с никое друго досега. Когато се занимавам с това, всичко друго изчезва. Чувствам се невероятно и ме разтоварва изключително много. Мога да правя това с часове. Когато даден предмет е готов, изпитвам безкрайно удовлетворение. А нещата ми стават все по-красиви и това още повече ме пали да продължавам. Правя много неща, за да ги подарявам, но вече имам доста и смятам, че дойде времето и аз да ги продавам. А ще продължа да подарявам само на специални хора”, шегува се тя – Facebook профил.

Защо се събират жените?

Е, какво повече?! Затова се събират жените, за да споделят нещо красиво: бижу, предмет, отношение…

За fortisimo.eu – Нели Русева (снимки: Facebook и автора)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Ново от Това е лично

  Лично във Фейсбук


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  ГАЛФ - записване

  ДОБРЕ ДОШЛИ В

  Още от Това е лично

  Препоръчани във Фейсбук

  ДарЕкспрес.net: Кошници с подаръци

  You are here: Home Това е лично Това е лично Защо се събират жените?

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров
  • Часовници – онлайн магазин

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414