Фортисимо – това е лично!



Не искаш ли секс за една нощ?

Е-мейл Печат ПДФ

Не искаш ли секс за една нощ?Абе къде са тези мъже? Какво стана с тях? Тези два въпроса изхвърчаха в пространството. Провансалската супа, на която се наслаждавахме по време на обяда, явно отключи повод за размисли и страсти.

Хапваме си няколко приятелки и за мой късмет или не, само аз съм женена. Реших да дам отговор – ами моят си е при мен, нищо му няма. И реакцията беше – „Да, ти поне имаш нещо сигурно. На нас ни е все по-трудно да си намерим, дори и за една нощ. Летните забивки вече не са същите”.

Докато ги слушам си мисля, че отдавна не ми се е налагало да забивам някого, а и мен никой не ме е забивал.

Те са красиви, около 30-те, говорят за нощни заведения, в които в определен час приятно развеселени намигат на разни господа. А те – нищо. Странно! Поклащам глава и се съгласявам с тях, че преди май не беше така. Мъжете бяха по-смели.

Подхвърлям – „Защо не разменихте фейсбука си – сигурно щяхте да завържете поне приказка?” А те ме гледат с почуда. Какво ме гледате?

Аз имам теория. Хората станаха много смели в социалните мрежи. Там всеки е готин/а, преливащ/а от чувства, мисли и думи. А на живо? Често наблюдавам по кафенетата как всеки е грабнал по един таблет, мобилен телефон и твори ли, твори.

Сигурно и мъжете се питат същото? Едно канадско изследване беше показало, че жените предпочитат обяд с приятелки отколкото страстна нощ с мъж. Е, не отричам, може в Канада да е така. Ама в БГ? Споделям изследването с приятелките ми. Те не са съгласни.

Не искаш ли секс за една нощ?

Имат своя теория. Мъжете са станали много страхливи и мързеливи. Дори не искат да се ангажират с неангажираща връзка за една нощ.

Страх, че няма да се представят на ниво. Нищо чудно след набиващите се до болка в съзнанието реклами за повдигащи и помагащи на самолета да излети, лекове.

Страх, че ще поискат нощта да се случи пак, а няма да има друга? Или обратното – че няма да поискат друга среща, а досадницата ще ги тормози по скайп, фейсбук, телефона и къде ли още не. Нищо чудно, като се говори само по тези мрежи, а не се общува интимно – очи в очи.

Страх, да не ги накарат да почерпят, защото нямат пари и за собственото си пиене или са стиснати? Ами финансовата криза не прощава.

Е, май наистина съм късметлийка каквото и да е моето куче, то лае в моя двор.

Споделяйки разговора си с друга красива дама, тя веднага дава актуално и адекватно решение на този проблем. Няма да открием топлата вода. В Австралия вече го има - червени фенери, но не с жрици на любовта, а с жребци на любовта.

Е, моля, моля, знам, че смелите мъже, където и които и да са те, ми благодарят за бизнес идеята.

За fortisimo.eu – Ава Ларин (снимка: thes4p.com)

 

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Още в Сексът, градът и още нещо

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Не искаш ли секс за една нощ?

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414