Фортисимо – това е лично!Изневеряваш? Е, и?!

Е-мейл Печат ПДФ

Изневеряваш? Е, и?!Помните ли едно футуристично изследване, което твърдеше, че в близко бъдеще сексът ще бъде освободен от оковите на ревността и предразсъдъците. Половите контакти между хората ще се считат за естествена комуникация, която няма да създава интриги и емоционални затруднения.

Да, ама първо трябва да се гътне съседката – леля Гинка, която, за жалост, не е от бъдещето и продължава да проявява неистов интерес към гостите ми и най-вече към гостенките ми. Леля Събка също мисли назадничаво и много обича да ме обсъжда с Гинка в коридора. Но не за това ми е думата.

Важното е, че получих първото доказателство за бленуваното свободно бъдеще. При това добрата вест идва от поданиците на Кралицата. Статистиците от Великобритания обявяват, че изневярата вече не е причина номер едно при бракоразводните дела. Такова е било положението през последните 40 години. Ама вече не е! Ураааааааа!

На базата на 5 млн. обработени бракоразводни дела е формирана таблица, която показва, че през 70-те години на миналия век кръшкането е разбило една трета от проблемните семейства. Докато в днешни дни с този аргумент минават само 15% от бракуваните, искащи своята свобода.

Изневеряваш? Е, и?!

Новата мода при аргументите е „неразумното поведение”. В момента с това извинение минават 47% от разводите на Острова. При това все по-голям брой от неразумните партньори са в женски род. Това интересно развитие, което наистина вдъхва надежда, защото нали знаете:

„Ако в една връзка над 6 месеца единият не изневерява, значи изневерява другият”.

И все пак изневярата е авантюра за интелигентни хора, които са дискретни и пазят достойнството на всички пряко и непряко замесени. В противен случай се стига до изстъпления, показващи всичко друго, но не и наличие на интелект.

Въобще не си мислете, че темата е приключена… Сега ставам, че да пооправя бърлогата. Чакам гости. Пуф, пак ще осмисля деня на леля ти Гинка.

За fortisimo.eu – палавият Симо (снимка: div.bg)

 

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Още в Сексът, градът и още нещо

Препоръчани във Фейсбук

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414