Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


„Форте“ – винаги е лично!

Е-мейл Печат ПДФ

„Форте“ – винаги е лично!Темата „Форте“ радио е една от малкото в моя живот, за която, каквото и да кажа – ще е лично. Нямам инструментариум за обективен анализ.

Най-хубавото е, че не съм сам. Много хора говорят за „Форте“ радио само и единствено през призмата на личното преживяване. Затова разговорите в големия кръг от бивши и настоящи „фортаци“ често е приповдигнат и много страстен. През годините имах възможността да осъзная, че и огромна част от слушателите говорят за „Форте“ лично. Шуменци си спомнят къде са били и какво са правили, когато за първи път са чули музиката на 106,5 FM. Така, както българите помнят мига, в който са узнали за падането на Тодор Живков.

„Форте“ – винаги е лично!

Като онази история за едно малко момче, влюбено в едно радио. Момчето слушало и пораствало. Когато станал студент – заминал надалеч, но винаги, когато се завърнел у дома, се обаждал на радиото. Участвал в игри, разказвал истории… Радиото му станало толкова близко, че вече младият мъж не си представял, че може да отиде войник и да се раздели с гласовете му.

„Форте“ – винаги е лично!

Животът продължавал и един ден мъжът отново се завърнал. Радиото – същото, той - голям, а животът му – белязан от „Форте“. Усещане, познато и на мен. Така дошло и чудото. Мъжът проговорил, а радиото включило гласа му в реклама. Вече не си спомням за какво беше учил, защото си мисля, че винаги се е учил за радиото! Днес, на петнадесетата годишнина от старта на „Форте“, имено този мъж подбира музиката в ефира.

„Форте“ – винаги е лично!

Сигурен съм, че и вие имате своя история за „Форте“ радио и, честно казано, съм доста нетърпелив да я чуя.

За fortisimo.eu – Иван Капралов

 

2 коментара

 1. Толкова лично, че чак боли! То отгледа в мен такава сляпа любов към радиото, че до голяма степен реши какво ще правя напред. И макар сега да ми се налага да се навирам в клоустрофобично тясно подобие на студио, където едва има място за два стола - първото винаги се помни. Винаги е специално. И винаги е лично. Още по-лично беше обаче след ефира. Тогава Форте ме срещна с малко, но много близки приятели. По-лично от това би могло да е само, ако радиото ме беше оженило. То усмихна живота ми. Слава богу, без женитби! (: Честит празник, фортаци! Още много, много по толкова!
 2. Аз бих казала съм от новите фенове на радиото - не го слушах докато раста,а вече когато пораснах.....но и за мен е лично и винаги под ръка - слушам го през телефона си когато съм в движение и вкъщи си пиша и споделям с екипа по скайпа - така се чувствам седнала с тях на една маса - а това е света,нали...нека всички седнем заедно. Честито, Форте !!!!! Нека да Ви има докато порастнат и децата ни....и внуците !!!!!

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично „Форте“ – винаги е лично!

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414