Фортисимо



Лилана готви ново парче с Akon

Е-мейл Печат ПДФ

Лилана готви ново парче с AconСлед общия си проект със Snoop Dogg, поп певицата Лилана готви ново парче с Akon. Новината съобщи лично тя в интервю за Коко Паносиян и предаването „Абсолютно” на „Форте” радио. Лошата новина за почитателите на Лилана е свързана с това, че концертът й в Шумен се отлага за януари.

Коко Паносиян: Винаги се вълнувам, когато разговарям с хубава жена. В момента дори не я виждам, и пак е така. Тя е млада поп певица със забележителни изяви в музиката, спорта и киното. Моята гостенка днес е Лилана!

Лилана: Здравей! Искам да ти кажа, че и аз се притеснявам малко.

Коко Паносиян: Има и други красиви и талантливи момичета, които пеят добре. Теб обаче успехът те преследва – защо?

Лилана: Защото аз съм човек, който предпочита да работи върху себе си. Не се съсредоточавам върху това да правя нещо просто за славата.

Коко Паносиян: Но това, което ти се случи със Snoop Dogg, беше много силно. Кажи как се стигна до този съвместен проект?

Лилана: Това наистина беше страхотна случайност. За такива случайности обаче се работи. В Щатите се запознах с една жена – Джейни Дженингс, която в момента е мой мениджър. Имено тя направи този контакт ,заедно с Мишо Шамара, който също имаше много връзки там. Решихме да го направим заедно. До последния момент аз не вярвах, че отивайки там, наистина ще видим Snoop и ще записваме песен с него. Рискувахме, като направихме песента преди да имаме отговор. Въпреки това, инвестирахме в проекта.

Коко Паносиян: Това е хубав тласък в кариерата ти…

Лилана: Така е. Това парче ми отвори много врати. Трак, който направихме бързо и по по-различен начин от този, който мислехме в началото. Все пак парче, което ни запозна с един от най-добрите продуценти, който работи с Бритни и Риана. След това, през юли, направих осем други в Щатите, които наистина звучат уникално.

Лилана готви ново парче с Acon

Коко Паносиян: Турне и какво друго ново?

Лилана: Интересното от последния месец е, че Akon ме покани за негова нова песен. Тя е част от основната ремикс версия. Може да я чуете и по време на турнето. Виждам че, хората се кефят на това парче, а според мен то е най-доброто, което съм правила до сега. Това е едно от много, много добрите парчета на Akon.

Коко Паносиян: Поздравления!

Лилана: Да те поканят за подобен съвместен проект не е въпрос на късмет. Необходимо е да дадеш нещо от себе си. Повярвай ми, че Akon никога нямаше да ме покани просто ей така. Необходима е работа. Много важни са хората от екипа. Важно е те да ти вярват. Затова съм много благодарна на Джени, която направи възможен този контакт. Първоначално ние му предложихме една песен. Той я хареса, но в крайна сметка предложи друг, още по-добър вариант.

За fortisimo.eu разговорът адаптира Нели Русева

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Интервю

    Популярно от Интервю

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още от Интервю

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Интервю БГ Музика Лилана готви ново парче с Akon

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414