Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Изкуството да се усъвършенстваш

Е-мейл Печат ПДФ

Изкуството да се усъвършенствашЕдин от безспирните стремежи на човека е този да се усъвършенства. Да ставаме все по-добри в професията, която упражняваме. Да ставаме все по-съзидателни. В крайна сметка - да ставаме все по-добри като хора.

Група младежи от Шумен решиха да създадат място, където тези усилия се споделят с приятели. Убедени са, че така всички ще съумеем да подкрепим идеите си и да си помогнем да изживеем живота си пълноценно, осъзнато и отговорно.

Така - съвсем скоро в града ще отвори врати холистичен център „New Age“. Това е място, където ще се приютят различни практики, услуги и натрупан опит, подпомагащ индивидуалното развитие на човека за цялостно и хармонично преживяване на всекидневието.

Всъщност, "холистичен" означава "цялостен". Първият подобен център в Шумен ще включва три компонента – магазин за здравословни храни и терапии, специализирана книжарница за литература, и кафене, което трябва да се превърне в естествено средище за споделяне на идеи.

„В магазина ще предлагаме съчетание от цветове, аромати и форми. Това ще е пространството, в което ще получите информация за способността на организма ни да се самооздравява и развива“, заяви за fortisimo.eu говорителят на проекта, Венета Савова. Книжарницата ще предлага широк спектър от литература, описваща нашата духовна и човешка природа.

За да се насладим напълно на знанието и общуването, инициаторите подготвят и кокетно кафене. „В неговото уютно пространство възнамеряваме да реализираме желанието си да обменяме идеи“, допълва още Савова.

Холистичен център „New Age“ е опитът на млади хора, които вярват, че докато общуваме и се наслаждаваме на чашата кафе, новата книга или споделения опит - можем да оздравим себе си. Да хармонизираме своето тяло, душа и ум, и така да станем цялостни, каквито сме в действителност.

За fortisimo.eu – Иван Капралов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Изкуството да се усъвършенстваш

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414