Фортисимо

Глобалното село

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...

 

Пуснаха терариум за кактуси

Ще обърнем внимание на няколко ръчно изработени терариуми, в които обаче не се гл...


Пиши на Дядо Коледа чрез нас

Е-мейл Печат ПДФ

Пиши на Дядо Коледа чрез насВ навечерието на Коледа fortisimo.eu и парти агенция „Лъки“ са убедени, че могат да запазят традициите такива, каквито са. Предлагаме на малките, големите и още по-големите деца да изпратят своето писмо с желания до Дядо Коледа чрез нас.

Той може да дойде и да ви изненада, с помощта на „Лъки“, или просто да прочете любопитното ви писмо, от страниците на електронното списание fortisimo.eu. Зависи си от вас, защото това си е вашата лична Коледа. Адресът му е:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Иначе ми се иска да припомня, наближава моментът да украсите, заедно с децата, прекрасното коледно дръвче. Тези дни разгледах чернобелите снимки, на които има две деца пред голяма елха. Традиционен кадър за моето семейство, а и, вярвам, за много други.
Фотосесията продължаваше дълго и, поне за мен, резултатът винаги е уникален. Може би не толкова впечатляващ като този на майсторите от статията за изкуството да се изразяваш с изображения, но все пак - много личен. Детската коледна сесия е сериал. Ухилени хлапета край елха. Пак там, но с разпечатани кутии и подаръци.

Пиши на Дядо Коледа чрез нас

Тази традиция у нас си е жива и днес. Купуваме елха, ние специално - жива, която после да посадим. Украсяваме я и слагаме подаръците под нея. На традиционните снимки вече са нашите деца.

Мммм, надушвам миризмата на канела, идваща от току що изпечените меденки. Мисля си, че тези сладки могат да бъдат символ на моето семейство. Не само защото ги обичаме, а и защото медът, с който ги правим, е собствено производство.

Ваденето на това злато на природата също се превърна в една от традициите, която събира цялото семейство. Вярно е това, че любовта на мъжа минава през стомаха. У нас е така.

Пиши на Дядо Коледа чрез нас

Когато мъжете вкъщи ядат меденки, капризите на жените винаги са задоволени. Особено на Коледа. Може да е така и заради благата ракия, която пием по обяд – пак на този ден. И в нея слагаме мед, вместо захар.

Всъщност - нашето семейство е съвсем обикновено. И традициите ни са обикновени. Но ако вие си нямате такова, пожелавам ви го. На Коледа стават чудеса, а традициите са точно такива, каквито си бяха и преди...

За fortisimo.eu – Светла Крумова

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Това е лично

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Още от Това е лично

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates
    You are here: Home Това е лично Това е лично Пиши на Дядо Коледа чрез нас

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414