ФортисимоНашата НЛО теория в Тelegraph

Е-мейл Печат ПДФ

Миналата седмица из родните медии се появи новината, че български учени са разчели посланията в житните кръгове. Със седмица закъснение пикантната информация намери място и на страниците на английския Тelegraph.

Снимка telegraph.co.uk

Според медията нашите учени казвали, че със сложните геометрични форми, оставени в полята, извънземните отговаряли на трийсет важни въпроса, отправени към тях. Не става ясно обаче в какво се изразява нетипичният диалог.

Лъчезар Филипов, директор на Космическия институт в БАН, защитил проучването и обяснил, че то е направено на базата на 150 снимки на житни кръгове, образувани в поля по целия свят.

Снимка novinar.net„Извънземните са около нас. Наблюдават ни през цялото време”, твърдял Филипов пред българските медии. „Те не са враждебно настроени, напротив, искат да ни помогнат. Ние обаче не сме израснали до нивото, в което да можем да осъществим директен контакт с тях.”

Българският учен казвал, че дори Папата бил признал съществуването на извънземен живот.

Според Лъчезар Филипов ние няма да се свързваме с космическите ни съседи чрез радио вълни, а чрез директна мисловна връзка. Ученият в БАН обяснявал, как до 10 – 15 години ние със сигурност ще имаме неоспорими данни за контакт между извънземен и човек.

„Пришълците са доста чувствителни към морала на хората и грубата ни намеса в природата”, заявил директорът на Космическия институт.

Нашата НЛО теория влезе в Тelegraph

От Тelegraph отчитат, че сензационното изказване на Лъчезар Филипов е опит за връщане на обществения интерес към Българската академия на науките. Изданието споменава, че преди броени дни финансовият ни министър Симеон Дянков е поставил под въпрос авторитета на застаряващия персонал в БАН. В спор с него излязъл президентът на България Георги Първанов и публично защитил научния елит.

Още по темата: В България няколко пъти е наблюдавано НЛО

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глобалното село

  Популярно от Глобалното село

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Глобалното село

  Щрак

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глобалното село Глобалното село Нашата НЛО теория в Тelegraph

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414