ФортисимоПо-добре мълчи, вместо да ми говориш като порно актьор

Е-мейл Печат ПДФ

По-добре мълчи, вместо да ми говориш като порно актьор„Кажи ми какво искаш да правиш с мен”, прошепнах в ухото на Мишо. Стояхме гушнати в леглото и страстно се целувахме. Надявах се, че той ще премине през моя „мръснишки тест”.

Изпитът е елементарен.

Винаги задавам този въпрос в момента, в който усетя първата възбуда. След това чакам момчето да покаже истинската си същност. Или… липсата на такава. Тестът е прост, а?

Ясно е, че в повечето случаи мъжете мислят предимно с малката си глава. Аз пък обичам да правя секс с мъж, който ползва и двете. Искам партньорът ми добре да осъзнава, че удоволствието се пробужда първо в моята глава, и чак след това – в цялото тяло. Ако не може да разпали въображението ми, как очаква да възбуди тялото ми?

Естествено, може да натисне нужните бутони, които ще доведат до някакъв финал, но определено няма да остана доволна. От друга страна осъзнавам, че има хора, които не обичат да говорят, а само да действат. Това не ми е достатъчно!

Дори мъжете признават, че идеята за секс може да бъде толкова възбуждаща, колкото и самият секс. Искам да чувам за нещата, които го възбуждат. Така и аз ще имам повод да го информирам за нещата, които наистина възбуждат мен. Думите могат да бъдат нежни и сладки, или груби и вулгарни. Не ме притеснява тяхната циничност, стига фантазиите му да са провокирани от нашата игра.

Сексът не е монолог – иначе щеше да е мастурбация. Сексът е вид диалог между двама зрели хора. Мъжете обаче явно не разбират това. Толкова е трудно да откриеш някой, който да осъзнава мощта в разменената информация в леглото. Толкова е просто. Сексът е вид общуване.

За жалост повечето мъже само се заблуждават, че знаят какво възбужда една жена. Досещате ли се откъде получават това безценно знание за дамската еротика? От порното, разбира се!

Не мислете, че съм една от противничките на филмовата индустрия за възрастни. Гледам и  коментирам с приятели и приятелки подобни материали. Въпросът е, че порнографските сцени нямат почти нищо общо с истинския секс (ако изключим механичните движения).

Репликите в тези филми са предварително заучени диалози, включващи твърде натуралистични изказвания. Вулгарният език уж предизвиквал по-голяма възбуда у зрителя. Представяте ли си този месарски подход в реалността? За всеки влак си има пътници, но бъдете сигурни, че в този коловоз пътничките са по-малко.

Имам високи очаквания за представянето на Мишо. Излизали сме няколко пъти, а той изглежда уравновесен, мил, умен и забавен. Говорим си за нещата от живота, за комедии и музика. Разказвал ми е за неговото семейство и за смешните ситуации, в които е изпадал като дете. Мисля, че ме привлича не само визуално. Привлича ме и неговата личност. Първата ни целувка беше изненадващо страстна. Притисна ме с цялото си тяло, а при всяко докосване усещах искри от сексуална енергия. Всички тези факти повишиха моите очаквания за първия път. И с право, нали?

„Кажи какво искаш да правиш с мен?”, попитах го отново.

„Искам да вдигна краката ти и да те…”

По-добре мълчи, вместо да ми говориш като порно актьорПоследваха още цветущи желания. Не пожела да спре и да чуе моята реакция, а само нареждаше безспир. Стоях и слушах най-клиширания порно монолог, извиращ от устата на момчето, с което исках да правя секс. Бях ужасена от демонстрираната шизофрения.

Мишо, в когото започвах да се влюбвам, нямаше нищо общо с порно актьора, лежащ до мен. Не ме притесняваха сексуалните му желания. За бога, правила съм всичко, което спомена. Плашеше ме само фактът, че истинският Мишо отдавна беше станал от леглото, а новият „професионалист” гледаше на мен като на секс играчка.

„Мишо, защо не запазиш порнофантазиите си за самотните нощи”, питах се наум аз. След зверския провал на моя „мръснишки тест”, момчето-мечта си заслужи репликата „Хубаво, но нищо не можем да правим сега. Неразположена съм”.

За fortisimo.eu - Антония

 

10 коментара

 1. Така е с жените - няма угода. Чувала съм, че мъжете обичат с очите, а жените с ушите! а иначе, нещата претърпяват развитие,с амо когато очакванията излязат от главите и се появят на бял свят във формата на думи.
 2. Заради такива "порно звезди" като Мишо от статията се носи такава слава на мъжете. Истината е, че огромен процент от мъжете мислят и действат както героят Мишо, но има и други мъже, макар и на изчезване. Но то какво ли друго да се очаква в държава, където чалга индустрията и порно каналите след 00.00 часа са издигнати в култ...
 3. Кви са тия женски глупости. Хем пита, хем се сърди после. Мърда! Много такива са се навъдили напоследък! Спирам, че само псувни ми идват в главата. Егати побърканото племе!
 4. „Искам да ти вдигна краката”е по-добре от „Искам да те любя”.Два пъти съм чувала това и щях да припадна от смях.
 5. Мъжът е всеядно животно. Мъжествеността му стига до там да крещи като заклано яре и да бълва фрази, чути в поредната нощ с Десислава и Левислава . Лашка, сякаш е на норма..."боде" като шевна машина, имаща функциите да изхбутва яйчниците ти към гърлото. Често ще чуеш "Искам да ти вдигна краката", "Може ли да се пъхна в хралупката ти?" или свършвайки ще сваля кожата от гърба ти, крещейки: "Оу, пу...рано!" или "Ой, котьо!" А после поредната серия: "Наточи го".
 6. Всяко "червейче" трябва да носи "гумено елече", а не да ти го размахват сополиво пред "долните очички". Но мъжете знаят как- "познават болна ли си по това карасива ли си". Всеки Мишо има речник, издателството е "ХХЛ". На всеки Мишо червейчето се нуждае от къртечница, която да му изчисти "гурелчетата". Мишовците знаят Какво, но не знаят Как.
 7. мале къв речник аз научих доста порно лафа от тази страница и по точно от тези коментари но дали това не означава тварде малък практически опит за мен или твърде гоялм за други Наталия и Ивайла от де тези лафове
 8. Едни си го имат, други -не. Може би съм се родила с презерватив в устата, пълен с цветущи изрази или просто някое езиче ми е полепило буквички:) Речникът е огледало...Огледало на опит и на фантазии. Като стане въпрос за мъже и за секс, "раждам" без оплождане.Мъжете са играчки, които сами се поддават на разглобяване.Толкова са лесни горките, че и кучето ми да е с пола, и него ще нагъзят. Да не говорим, че ако си стискаш краката, ще ти разтворят пръстите на крака и пак ще си го "търсят".
 9. аз не познавам жена която да си стиска краката както и куче от салам да бяга така че нема опасност елементарните играчки да сбъркат дупката :) а е интересно като разглобите играчката какво правите в самотните нощи с час от детаилите :)
 10. Не съм съгласен Наталия, по-точно прекалено обобщаващо от твоя страна. Смени компанията и интересите си, щом чак до "пръстите на краката" сте го докарали...

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Сексът и градът

Популярно от Сексът и градът

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Сексът, градът и още нещо

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът По-добре мълчи, вместо да ми говориш като порно актьор

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414