ФортисимоБожков скочи на Борисов!

Е-мейл Печат ПДФ

slava.bgБезспорният хит на жълтата преса през изминалата седмица е челото на вестник „Галерия”. Хазартният бос Васил Божков дава пространно интервю, в което директно нарича министър-председателя Бойко Борисов „популист”. Обвинява правителството в липса на политика и предупреждава за оформянето на нов приятелски кръг около властта, който работел грубо и безпардонно.

В интервюто си „най-богатият българин”, както го представя вестникът, заявява, че няма да напусне България, само за да дразни новата власт. Някак естествено Васил Божков не пропуска да изкаже мнение и за експремиера Иван Костов като отбелязва, че не вижда нищо дясно в действията му. Костов е охарактеризиран като човек, който просто обича да го дават по медиите, за да бъде коментиран. На фона на всичко това – изказаното мнение, че финансовият министър Симеон Дянков е „некомпетентен” изглежда като леко шамарче.

Гибелният гняв на Васил Божков всъщност е в отговор на министерското решение да вдигне акциза върху хазарта. Мярка, която нито едно правителство не си позволи да предприеме през последните десет години. Убедени сме, че интервюто ще предизвика реакции, но не бихме се съгласили с колегите от „Галерия”, които го рекламират като „Война в държавата”. Чак пък толкова!

На нас ни бе по-интересно да прочетем за мъжките мераци към водещата на „Календар” – Галя Щърбева. От „Галерия” информират, че сладкото девойче било голямата любов на скандалния радиоводещ Боби Цанков. Припомнят, че клюките я свързваха с вече бившия шеф на телевизия „Европа” Емил Стоянов и бившия вицепремиер Евгений Бакърджиев. Днес обаче Галя притискала приятеля си Петко за сватба.
 
Другата основна тема в пресата е освобождаването на отвлечения студент Румен Гунински. „Галерия” и „ШОУ” говорят, че в случая има намесени полицейски шефове. В челото на броя „ШОУ” заявява – „Ченгета отвлекли Гунински”, а журналистката Светослава Тадаръкова коментира, че у нас действащи полицаи похищават богати хора.

Другото, което прави впечатление, е продължението на темата от миналата седмица за напускането на бТВ от Николай Бареков. „Според грозната мълва, на която „ШОУ” не иска да вярва, острието на бТВ отдавна си имал закована миза за правене на медийни услуги”. Как само са го написали, „без да им се иска”, а? В статията се пощи слухът, че Бареков вземал на ръка от 200 до 300 хиляди лева да лъска имиджа на поръчители в сутрешния блок на телевизията.

razkritia.comПадащият си по скандалите на първа страница „Уикенд” тази седмица информира – „Слави купи горите на царя”. Според вестника, Трифонов вложил всичките си пари в земи и парцели и сега се чудел как да се отърве от неизгодната си инвестиция. Спомням си, че преди месец същото се пишеше за Иван и Андрей. А и Коритаров искаше пари, за да инвестира в парцел.

„Уикенд” радва народа и с друга „информация” от бТВ. „Събраха се!” На първа страница виждаме снимка на водещата на новините Гена Трайкова, която закачливо щипе дупето на колегата си Венелин Петков.

Жълтата преса отделя и подобаващо внимание на победителите във „Вип денс” Райна и Фахрадин. В подхода им обаче няма нищо оригинално. Отново се говори за измама при събирането на вота, нервни кризи и подобни, които вече сме чували. Хайде стига сте претопляли една и съща манджа…

Това е, уважаеми читателю! Докато белите вестници се чудят как да пожълтеят, жълтите вадят интервюта, които претендират да пораждат „война в държавата”. Какви времена!   

За fortisimo.eu – 28.11.2009 – 06.12.2009 год.

Снимки: slava.bg, razkritia.com

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Божков скочи на Борисов!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414