Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Събира ли хората бирата?

Е-мейл Печат ПДФ

Събира ли хората бирата?Събира, макар и по-малко през тази отколкото през предишната година. До тази мисъл стигнах, на чаша бира с журналисти, докато ни информираха, че в годината на криза и продажбите на бира са спаднали с 12%.

Пуста криза – не стига, че си броим паричките, а и взехме по-рядко да се сбираме. Свинският грип и той проклетникът. Провали два – три купона, а като цяло повлиял зле на така наречения „студен пазар“. На който се продава какво? Бира – естествено. Според експерти в бранша финансовата криза ще продължи да ни яде паричките и вместо пенлива бира често ще си оставаме само с пяна.

Събира ли хората бирата?

Очаква се продажбите на бира да спаднат с още от 3 до 5% през 2010 г. Имам и добри новини. Лошо, лошо, но „Шуменско” продължава да сбира най-много хора. Тази марка очевидно има свойствата на fortisimo.eu и „Форте“ радио.

Събира ли хората бирата?

През настоящия месец най-старата бира в България отново е лидер на пазара. Това разбрах от изпълнителния директор на Карлсберг България Александър Грънчаров, с когото се „запознах на тъмно“.

Събира ли хората бирата?В този разговор осъзнах, че бирата всъщност ни сбира с много народи. Примерно, сделката от миналата 2008 година, когато двете компании "Карлсберг" и "Хайнекен" заедно закупиха "Скотиш енд Нюкасъл". Това хем се оказа печеливша инвестиция, хем събра поне три нации.

Събира ли хората бирата?Сега датската фирма се сдобила и с пивоварната „Mythos“ в Гърция. Хората с бира в „Mythos“ били същите като в „Шуменско”. Тоест – събира ги работата и марката на любимата бира.

Погледнато така, можем категорично да заключим, че Карлсберг продължава да събира хората от различни нации. Създава общност на различни по език, възраст, пол, сексуална ориентация и какво ли още не в Дания, Германия, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия, Англия, Италия, Полша, Сърбия, Хърватска, България, Гърция, Турция и Естония. Последния да затвори вратата, че сега сме „на тъмно“.

Събира ли хората бирата?

За fortisimo.eu - Светла Крумова

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Събира ли хората бирата?

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414