ФортисимоСекс, пари и власт

Е-мейл Печат ПДФ

Велин ХаджоловДоказаната комбинация от истории за секс, пари и власт е извикана на помощ, за да замести скандалите от последните седмици по страниците на жълтия печат в България.

„Галерия” публикува интервю с бившия служител на ДАНС Велин Хаджолов, който охотно разказва за освободеното поведение на бившата си колежка и настояща съпруга на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. На въпрос дали е имал интимни отношения с Деси Цветанова обаче - агентът подчертава само, че да се общува с такава дама е удоволствие за всеки мъж.

Още на следващата страница пък вестникът твърди, че служителките на главния секретар на МВР Калин Георгиев са обърнали сградата на министерството на „Море от любов”. В тази история се разказва, че две особено толерирани секретарки използват служебната поща в МВР за интимни обяснения. Едната имала връзка с Георгиев, а другата му била роднина. Прегледът на този вестник ни кара да перифразираме някогашното твърдение на бившия премиер, че всички в България са братовчеди.

Иван Костов очевидно е видял голямата обвързаност у нас, но не става дума за братовчеди. Според този брой на „Галерия”, всички у нас сме си любовници. Ето че и шефката на здравната каса Абена Златарева се оказа в любовна афера със заместник-председателя на Народното събрание Лъчезар Иванов.

Тънката червена линия на жълтите обаче преминава от секса към парите, с темата за счетоводните неволи на певиците. „Фолкът изнася милиони в чужбина”, твърди „Галерия”, а темата е основна за „Уикенд”, където нещата стигат по-дълбоко: „Разследват фолк звездите за проституция”.

Като говорим за пари – няма как да пропуснем инфото за огромните хонорари на Иван и Андрей, които готвят ново шоу в НОВА ТВ. Двамата очевидно стават най-добре платените телевизионни водещи у нас, със заплати от 100 000 лева.

Иван и Андрей

„Уикенд” помества и обилен материал подземния бос Евелин Банев–Брендо, който, според вестника, изпрал над 200 милиона евро в туризма.

Черешката на броя обаче е любовта между бившия премиер Сергей Станишев и секретарката му Ирена Борисова. Според „Уикенд”, Сергей не само че вече официално живее с Ирена, а момичето дори е бременно в третия месец. Говорело се и за сватба.

Темата за парите, но с обратен знак, е на чело и в „ШОУ”. Вестникът разкрива, че популярният в близкото минало волейболен национал Ивайло Гаврилов натрупал стотици хиляди левове дългове от хазарт. Според „ШОУ”, Гаврилов дори бил отвлечен от мутри заради борчовете, а баща му и негови колеги твърдят, че не са го виждали от лятото насам.

АзисАзис също се страхувал от отвличане, след като стана ясно, че е милионер. По темата за парите на фолка „ШОУ” донася, че звездите от бранша вече започнали да се топят взаимно пред данъчните.

Това е, уважаеми читателю. Тази седмица разтърсващите държавата скандали са отстъпили място за повече страници, посветени на секса, парите и властта. По наше скромно мнение – това е и рецептата, която издигна жълтите в класацията на тиражите в печата. Дали пък нещата не започват да си идват на мястото? Дано, ама надали!

За fortisimo.eu – 07.12.2009 –13.12.2009 г.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Секс, пари и власт

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414