ФортисимоЛюбена: „Предпочитам да съм такава, каквато съм”

Е-мейл Печат ПДФ

Любена: „Предпочитам да съм такава, каквато съм”В месеца, когато най-често си пожелаваме здраве, щастие и любов, в петъчното предаване на Коко Паносиян и „Форте” радио гостува момиче с любовно име. Тя е една от звездите във „5 STARS”. Тя не е просто една от петте, а е от ярките - Любена Нинова.

Коко Паносиян: Здравей, Любена! Трябва да кажем, че си от „5 STARS”, продължаваш да се чувстваш от тях, нали така?

Любена Нинова: Здравейте, приятно ми е да се чуем! Така е, дори след няколко години извън екрана, хората все още ме свързват с „5 STARS” или като едно от „момичетата на Слави” (смее се).

Коко Паносиян: На 16 години печелиш „Хит минус 1”, това е твоята първа изява. Мислеше ли тогава, че това ще е твоят старт, първият ти голям успех, и че имаш бъдеще като певица?

Любена Нинова: Да, така е. Това страхотно предаване беше едно чудесно поле за изява на младите изпълнители. Винаги ми е приятно да си припомням тази първа изява. Сега вече има толкова много музикални формати. Човек може да се изяви където поиска, стига да има талант и желание, разбира се. Младите хора има къде да покажат възможностите си.

Любена: „Предпочитам да съм такава, каквато съм”

Коко Паносиян: С какво се занимаваш в момента?

Любена Нинова: Работя в една голяма американска компания, която се занимава с техническа поддръжка на различни продукти, като компютри, принтери и т.н. Общо взето – много далеч от музиката, но достатъчно интересно и предизвикателно. Освен с музика се занимавам и с чужди езици. Завърших немска филология. Страната, за която работим, е Германия. Имаме много германски клиенти. Вторият ми език е английски. Работя с много млади хора и ми е изключително интересно.

Коко Паносиян: Как реагират шефовете ти като знаят, че ти си певица, а си се насочила към тази работа, в която вече се справяш много добре?

Любена Нинова: Ами… беше им интересно, странно им беше как съм решила да се занимавам с това. Колегите пък любопитстваха как съм се затворила в офис и съм зарязала музиката и концертите. В началото ми беше доста трудно, признавам си, но вече свикнах. Продължавам да се занимавам и с музика. В момента работя върху няколко песни, които ще излязат следващата година. Викат ме за участия, имам изяви. Съчетавам чудесно двете неща - стига да си организиран.

Любена: „Предпочитам да съм такава, каквато съм”

Коко Паносиян: Дразни ли те, ако сега по Коледа се съберете, и колегите ти кажат: „Любена, хайде да изпееш нещо...”?

Любена Нинова: Уцелваш точно този момент. Довечера е нашето коледно парти, чийто главен организатор съм аз. Ние сме много голям тим, много сплотен и много интересен. Подготвила съм много изненади, подаръци и игри. Освен това съм направила и кратка музикално-развлекателна програма. Довечера ще бъда певицата Любена, а не служителката от фирмата.

Коко Паносиян: Какво ти даде и какво ти взе участието ти във „5 STARS?”

Любена Нинова: Със сигурност ми даде, и същевременно взе. Но… мисля, че повече ми даде. Видях неща, които нямаше да видя, ако не бях от големия екип на Слави. Разбира се, и приятните емоции от срещата с публиката. Във всеки от нас се крие един малък Нарцис. Лично аз си го поливах няколко години. Донякъде ми взе от личното пространство. Всеки ни познаваше, всеки ни търсеше, искаха ни автографи. Всеки ни питаше какво прави Слави, какво правите сега. В момента се чувствам много добре, защото не ме познават чак толкова много. Има плюсове, има и минуси, но всеки трябва да извлече най-хубавото.

Любена: „Предпочитам да съм такава, каквато съм”

Коко Паносиян: Чета имената на песните ти и мога да определя, че си романтична, лирична, патриотична и амбициозна душа: Родна земя, Пясъчна душа, KISS ME… Това, което заявяваш много сериозно, е че искаш да пееш...

Любена Нинова: Да, това е моята най-любима песен. Искам да пея и да си остана такава, каквато съм. Това се пее в текста. Затова работя тази работа, която избрах, за да не правя компромисите, които се налагаше да правя. Предпочитам да си бъда такава, каквато съм, и да пея, когато и както мога.

За fortisimo.eu разговорът с Любена преслуша Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Интервю

  Популярно от Интервю

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Интервю

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Интервю БГ Музика Любена: „Предпочитам да съм такава, каквато съм”

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414