Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Дядо Коледа, имаш поща!

Е-мейл Печат ПДФ

Скъпи Дядо Коледа,
Редакцията на fortisimo.eu и екипът на парти агенция „Лъки” ти напомня да проверяваш редовно електронната си поща. Наясно сме, че кризата най-вероятно е засегнала и теб, но… какво да се прави! Сега е сезонът на твоя бизнес и се надяваме да не ни разочароваш.

В едно от писмата четем, че малката Мария е била много послушна през цялата година и очаква кукла за подарък. Александър и Росен споделят, че тази Коледа е много специална за тях, защото за първи път могат да ти пишат, благодарение на приятел, който вече има компютър. Няма как да не опиташ да изпълниш желанията им – Робот ROBOSAPIEN и PLASMA DRAGONS. Братчетата обещават да ти пишат и догодина.

Марина също те поздравява и желае здраве за всичките си близки. А колкото до нея самата, и само ако е удобно – едно мобилно телефонче Sony Ericsson XPERIA X2.

Да не забравиш и една детска кухня за петгодишната Дарина. Миша пък настоява да дариш родителите ѝ с много здраве и да ѝ донесеш един преносим компютър. А писмото на 18-годишната Луиза ни накара отново да ти завидим за службата:

Здравей, Дядо Коледа!
Аз съм си най-обикновено 18 годишно момиче с амбицията да успее в живота. За мен най-ценният подарък е аз и моето семейство да сме живи и здрави, а всичко останало, като материални неща, остава на заден план. Все пак една от моите неосъществени мечти е да получа за Коледа огромно плюшено мече. Иначе с теб имаме нещо общо! Моето никче е „Златната рибка”. Тоест – и аз изпълнявам желания, но без събота и неделя, когато почивам.

Интересен е фактът, че някои хора си пожелават най-обикновени неща, като например да срещнат своята половинка, а други искат пари, спортни автомобили и т.н. Всеки живее в свой собствен свят. А това, което прави живота интересен, е възможността да се осъществят мечтите ти! За това се радвам, че те има, Дядо Коледа, и всяка година осъществяваш по една мечта на всеки от нас. Някой беше казал, че щастието не е крайна спирка, то е начин за пътуване. Пътуване към разбирането на това какво е животът.”

За fortisimo.eu пощата на Белобрадия старец прегледа Иван Капралов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Дядо Коледа, имаш поща!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414