Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Вярвайте си на късмета

Е-мейл Печат ПДФ

altЗабелязвали ли сте колко фирми ни заливат с промоционални оферти напоследък? Организират се всевъзможни томболи за най-активните и лоялни клиенти. Наградите варират от подложка за чаша, през покривка за маса и стигат до плазмен телевизор или преносим компютър...

Личният ми спомен ми за подобен род печалби е печален. Една тройка от тотото. Затова винаги съм била силно скептична към предложенията за поредната игра.

Един ден обаче си казах, че е крайно време да опитам сериозно. Защо и моето име да не е на таблото на избраните?! Започнах истински клиентски маратон. Купувах продукти, които предлагат награди. Участвах във всякакви промоции, изпращах етикети и баркодове. Безрезултатно. Докато изпробвах късмета си забелязах, че шансът ми предварително е намален от някой, който се е добрал до печелившия етикет преди мен.

Поръчвам си безалкохолна напитка, под капачката на която има награда. Да, но бутилката ми идва отворена - безсмислено е да споря кой и кога е прибрал капачката. Купувам си друг продукт, от етикетчето на който разбирам, че мога да спечеля самолетен билет до избрана от мен дестинация. С изненада откривам, че срокът на играта е изтекъл още преди месец. И тук ударих на камък. Напоследък е модерно да се продават и продукти със  зона за изтриване (скреч), за да се покаже номер. Той евентуално би ми осигурил автоматична пералня.

Да, но с ужас установявам, че всички етикети са изтрити още в магазина. Някой пак ме е лишил от шанса за печалба. Почти загубила интерес и желание да се надлъгвам с хитрите търговци, решавам да си напазарувам за вечеря. Вземам и салата, с мисълта тази вечер да сложа край на маратона и да отпразнувам събитието с една домашна ракийка.
Докато вечеряме, мъжът ми се зачита в етикета на салатата. Хм, поредното мамещо предложение. Не обръщам внимание и продължавам да вечерям.

Забравила случката, след няколко седмици отговарям на настоятелното повикване на мобилния ми телефон. Любезен глас отсреща изговаря старателно моето име. Потвърждавам и продължавам да се чудя кой ме търси.

Гласът в слушалката ми съобщава, че печеля уикенд за двама в четири звезден хотел на морето. Ха, кой ли се шегува с мен? Това бе първата ми мисъл. Все така невярваща се прибирам у дома и споделям с половинката. Какво да чуя! Той, без да ми каже, запознат с „манията” ми да спечеля, изпратил етикета и участвал в играта с моето име. Резултатът - почивка на Златни пясъци. И до днес се чудя кой е бил късметлията! Мъжът ми, изпратил етикета, или аз самата. Не, че има значение, но е по-добре да вярваш в късмета си, отколкото да не му вярваш.

За fortisimo.eu - Силвия Терзиева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Вярвайте си на късмета

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414