Фортисимо

Глобалното село

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...

 

Пуснаха терариум за кактуси

Ще обърнем внимание на няколко ръчно изработени терариуми, в които обаче не се гл...


Моята все още незавършена 2009

Е-мейл Печат ПДФ

С всяка изминала година снимките, които трупам са все повече и повече, предимно в електронен вариант. В крайна сметка, като поискам да си покажа децата, ми е трудно да извадя традиционна снимка на хартиен носител.

Това бе и причината през лятото да си поръчам трийсетина. Албумчето ми донесе неподозирано удоволствие.

Не само защото лесно си го нося в чантата и го показвам на приятели, но и защото ми е много по-приятно да си разглеждам традиционните фотографии, отколкото да се ровя в дискове и папки. И тази сутрин го разгледах, за пореден път. Дадох си сметка, че почти всичките ми снимки са правени у дома или извън Шумен. Мисля, че така е и с другите хора. Човек не забравя да си вземе фотоапарата не когато отива на работа, а като тръгва на път. Така, „пътувайки” из отминаващата вече 2009, си мисля, че от снимките ми личи какво обичам – дълги трапези и непознати места. Между тях – първите и последните учебни дни на децата ми.
 
Впрочем, като всеки родител, и аз си меря годините и успехите с тези на децата. През 2009 целият ни домашен екип беше ангажиран с успешното завършване на първи клас на най-малката в семейството и приемането в гимназия на батко й. Това са и най-големите ми лични постижения за годината. Семейната награда за всички бе екскурзионното летуване из България. С малко отклонение до Гърция, което сами си организирахме и реализирахме със стария ни „Форд”, пълен с рекордно количество багаж.

Яд ме е, че нямам снимка на всичките ни раници, сакове и куфари, побрали точно 16 чифта обувки на четиримата – от джапанки, до обувки за катерене, както и половината ни летен и зимен гардероб. Акцентите на пътуването бяха къпане в Бяло море и изкачване на връх Мусала в рамките на 24 часа.

Така се получава, когато има сблъсък между планираното и случайността. Впрочем, за моето семейство 2009 започна с пътуване, ледени пързалки и тежки трапези. Дано пак така да завърши!

Ха, препрочитайки този текст се оказа, че не съм отделила място на работата ми. Всъщност – това е, защото работата не ми тежи. Тя просто е част от живота ми – понякога радости, понякога ядове, но най-често доста забавен делник, и то в добър екип!

На всички читатели на fortisimo.eu и слушатели на „Форте” радио желая здраве, пълна къща и добър екип през Новата година – у дома, за работа и за веселба!

За fortisimo.eu все още незавършилата си 2009 представи Мина Денева. Тя мечтае през 2010 да напише... пътепис от Рио де Жанейро!

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Моята все още незавършена 2009

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414