Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


ГАЛФ идва с 2010!

Е-мейл Печат ПДФ

Настъпващата 2010 г. се очертава богата на спортни събития. Веднага след голямото празнично преяждане любителите на спорта ще потънат в атмосферата на зимната олимпиада във Ванкувър. През лятото пък ще ни грабне емоцията на поредното световно първенство по футбол в ЮАР.

За нас българите и двата световни форума ще бъдат по-скоро в сферата на пасивното и съзерцателно отношение към спорта предвид скромното участие на професионалните ни спортисти в тези състезания. По-различна се очертава годината за аматьорския футбол.

Настъпващата 2010 г. вече се очертава, като годината, в която за първи път ще се организира шампионата на Градската аматьорска лига по футбол в Шумен. Инициативата за нейната организация пое редакционния екип на fortisimo.eu и „Форте” радио. Както редовните ни читатели и слушатели знаят обявеният срок за регистрация на отборите изтича в 12 часа на 31-ви декември 2009 г.

Въпреки, че остава още малко време, вече можем  да съобщим, че първоначалното ни усещане за узрялото желание на участниците в кварталните мачлета да се включат в един общоградски шампионат не ни подведе. За включването в програмата на ГАЛФ вече има достатъчно записали се отбори, като е много възможно до даване на първия съдийски сигнал техния брой да се увеличи.

Първите записали се в аматьорската лига по футбол вече будят и любопитството на публиката с оригиналните си имена. Сред тях са „Скрита сила”, ФК „БРЦК”, „Stars”, „Dream team”, „Олимпико Шумен”, „Червената машина”, „Рубин Казан” и „Стройко”. Приета е регистрацията за участие на още един отбор чието наименование предстои да се уточнява, но в регистрационната форма към този момент е записан като „btawfy”.

Това са първите смелчаци, които ще запишат с имената си историята от надяваме се успешния формат на Градската аматьорска лига по футбол, организирана от градското радио „Форте” и електронното списание fortisimo.eu.

В средата на месец януари капитаните на регистрираните отбори ще получат покана за среща на която ще се приемат необходимите правилници и програмата на ГАЛФ.

Срещите от шампионата ще се проведат във времето между зимната олимпиада и световното първенство по футбол. Надяваме се, че мачовете от ГАЛФ през април и май месец ще донесат на всички шуменци истинско градско забавление, а на участниците възможност да покажат уменията си на футболния терен.

Предстоящата година ще бъде година на какво ли не, но от сега е ясно че в края й можем да кажем, че това е годината в която се проведе първото издание на Градската аматьорска лига по футбол.

За fortisimo.eu – Иван Капралов

 

3 коментара

 1. Аз не съм участничка и за мажоретка не ставам,но вече любопитството ми е събудено и очаквам да се излъчват по Форте или някоя местна ТВ,защото съм сигурна,че ще е интересно / и забавно / ,тъй като съм фен на нашите,местни мероприятия. Успех на всички участници !!! Направете шоу - забавлявайте се и постигнете и тази победа !!!!!
 2. Само "Олимпико" ще бием всичко наред!
 3. Mom4e 6te biete ama ne nqkoi ami centar...6te vi nadup4im...

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично ГАЛФ идва с 2010!

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414