Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Новогодишен телевизионен справочник

Е-мейл Печат ПДФ

Въпреки че над 7 хиляди фейсбук потребители поискаха от БНТ1 да върнат популярното детско предаване „Милион и едно желания” по празниците, обществената ни телевизия пренебрегна молбите. Затова си кара по старому.

Днес нито една от визуалните ни медии не предлага новогодишни изненади, а си въртят делничните програми.

Нещата се променят малко на 31 декември.

От  9:35 по БНТ1 ще можем да гледаме класическото фентъзи „Приказки с неочакван край”. В 13:00 имаме уговорена среща с Хилари Дъф, която ще бъде „Лизи Макгуайър” (2003).

„Шанхайски рицари” пък ни очаква в 17:15 ч., където ритници раздава Джеки Чан. Традиционният новогодишен концерт на Националната телевизия започва в 22:30 ч.

Шоуто е наречено „Сцена под звездите” и ще се излъчва на живо от площад „Княз Александър I-ви”. За доброто настроение на зрителите ще се грижат Кристина Димитрова, Орлин Горанов и Горан Брегович с неговия Оркестър за сватби и погребения.

В новата година от БНТ1 ще влязат с концерт на „Ролинг Стоунс” от 2007 г., а в 03:15 е предвидено повторение на „Наистина любов” – романтичната приказка на Хю Грант, Кийра Найтли, Били Боб Тортън и Ема Томсън.

В преходния ден от бТВ ще ни атакуват с „Феноменалните”, една от най-забавните анимационни продукции на студиото Pixar. Шеметната комиксова история започва в 10:00 ч.

От 17:00 пък ще видим третото приключение „Сам в къщи”, в което вече не участва Маколи Кълкин. От 20:00 започва специалното издание на „Шоуто на Слави”. Комедийното предаване „Комиците” стартира в 22:30, а новата година започва с концерт на Планета.

По Нова телевизия ни предлагат да гледаме анимационната история „Аладин” от 13:00 ч. Надявам се, че това ще бъде версията на Disney, но от медията не посочват подробности. В 16:00 е време за „Деца шпиони 2: Островът на изгубените мечти”, развлекателна история с много екшън и ефекти.

Лили Иванова е звездата в "Един ден с Нова" – празничната програма, превърнала се в традиция за медията на 31 декември от 17:50 ч.  Водещи отново са Гала и Ники Дойнов.

Следват новогодишните издания на „Царете на комедията” (20:00) и „Шоуто на Иван и Андрей” (22:00). Първите минути на 2010 г. ще бъдат отбелязани с юбилейния концерт-спектакъл „Бейби блу” на Стефан Димитров. В него ще участват съзвездие от български музикални звезди.

За fortisimo.eu телевизионните програми прегледа Стоян Стоянов

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Това е лично

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Още от Това е лично

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates
    You are here: Home Това е лично Това е лично Новогодишен телевизионен справочник

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414