Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Таворска светлина по кабела

Е-мейл Печат ПДФ

altНовата година стартира с ново телевизионно предаване в Шумен. Предаването „Таворска светлина“, с автор и водещ отец Васил Василев от храма „Св. Три Светители“, стартира по кабелната телевизия „6ТВ“.

То ще се излъчва всяка неделя от 13:00 часа, с повторение в същия ден от 19:30. Така екипът на телевизията, собственост на Николай Николов, връща в обръщение изоставената тема в телевизионната публицистика, свързана с православната религия и вярата.

„Във време на бездуховност и морална криза в българското общество, група християни от Шумен ми предложиха, след покана от г-н Николов, да бъда автор и водещ на предаването. Аз откликнах, защото смятам, че днес свещеникът трябва да призовава към Христа и от съвременните средства за масово осведомяване. Те могат да позволят на хората да станат истински участници в живота на Църквата“. Това заяви за fortisimo.eu водещият на предаването – отец Васил.

alt

Преди да стартира по кабела, предаването е получило позволението и благословията на Варненския и Великопреславски Митрополит Кирил. Отец Васил обещава, че „Таворска светлина“ ще информира зрителите за събитията от православния свят, страната и Богохранимата Варненска и Великопреславска епархия. Ще ни разкрива и истините на православието, за да показва живота и мирогледа на християните.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов

 

1 коментара

 1. Призовавам всички, братя в ХРИСТА ,православни монаси и свещеници да бъдем по активни във интернет пространството, фейсбук, форумите, православните сайтове и т. н .Това е мощно средство за въцърковление и просвещение на скъпия ни и много обичан народ.Да не жалим себе си! БОГ ще ни помогне и ще ни даде сили и енергия да се справим с благородното дело за ВЪЗРАЖДАНЕТО на ПРАВОСЛАВНА МАЙКА БЪЛГАРИЯ.АКО сега не положим,ние усилие за това, БОГ, ПОКОЛЕНИЯТА и ИСТОРИЯТА няма да ни простят! ПРОСТЕТЕ МИ, БРАТЯ,НО ТРЯБВАШЕ ДА ВИ ГО КАЖА И ДА ВИ ПОМОЛЯ В БОЖИЕТО ИМЕ ДА ГО НАПРАВИМ И ДА ДОСТИГНЕМ НАЙ- ВЕЧЕ ДО МЛАДИТЕ, БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ И БПЦ!!!За слава БОЖИЯ и за наше спасение!

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Таворска светлина по кабела

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414