ФортисимоНай-интересните пръстени в света

Е-мейл Печат ПДФ

Макар в последните години всички бижута да се превърнаха в унисекс аксесоари, пръстенът си остава една от класическите украси, носена и от мъже, и от жени. Не знаем кой и кога за първи път е сложил халка на ръката си, но бижутата се срещат в почти всички култури.

Материалът и формите са различни, влаганият смисъл също, но общата идея си остава. Слагаме пръстени, за да демонстрираме своята индивидуалност или пък за да покажем принадлежността си към идея, организация, а защо не и брачен партньор.

Тук съм подбрал някои от най-оригиналните пръстени, които могат да бъдат открити на пазара. Едни от тях са страшни, други практични, а трети – забавни. Кой вариант ви допада най-много?


 

Не е достатъчно пръстенът да символизира нещо. Върху него може да е изписан дори цял текст. В момента са много популярни халки с цитати от романа „Здрач”.


 

Бих разбрал идеята за шифър върху сърце или бельо, но какъв е смисълът в отключването на нечий пръст? Шегувам се ;)


 

Това е по-скоро следбрачен подарък. Е, ако половинката ви си пада по-грубите изпълнения – може да мине и за „приятна” изненада.


 

В случая USB изходът не е автентичен, но в eBay се предлагат цветни флашки, прикрепени към халка. Цената им е около 11 долара, но са с едва 512 МБ памет.


 

Преди години с подобен пръстен щяхте да бъдете най-търсения човек в бурния купон, но след като въведоха лесните за отваряне бирени капачки, ефектът от практичното бижу се губи. Артикулът обаче все още може да влезе в употреба при безалкохолните бутилки. Това устройва ли ви?!


 

Механична метафора на израза „Ти ме допълваш”.


 

Тези двойни пръстени са запазена марка за бурните афроамериканки и често се забелязват в клиповете по MTV. За жалост украшенията се използват и като средство за по-болезнени удари.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глобалното село

  Популярно от Глобалното село

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Глобалното село

  Щрак

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глобалното село Глобалното село Най-интересните пръстени в света

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414