Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Боби! Те защо ни го убиха?

Е-мейл Печат ПДФ

altГледам и не вярвам на ушите си! Слушам и не вярвам на очите си! Телевизии, радиостанции, вестници – български и зарубежни – правят яки забивки от смъртта на един човек! И то какъв човек!...

Какво ли не чух, какво ли не прочетох за Боби Цанков! А пък и какво разбрах?!

Много се шуми, но както винаги – за три дни. Мен няма да ме застрелят, поне не нарочно. Ама аз и ничий живот, камо ли на къртицата, картофа, моркова и други от флората и фауната, не съм разказала. Мога да ви кажа само как се садят няколко вида кореноплодни, но друг път, че да не ме удари градинарят с лопатата, задето му издавам занаята.
Като удар кънтят в ушите ми думите на Венета Райкова, че двама вече мъртви автори на книги за подземния/престъпния свят (все още не знам дали двете понятия са равнозначни) са призовавали от ефир да бъдат разпитани от Прокуратурата. Същите тия представители на правораздаването, които си раздадоха 13-та и 14-та заплата. За кое? За свършената работа? Цял ден вчера съдебната власт оплакваше принципа за независимост на финансите си от изпълнителната власт. Не ща да се задълбочавам дали властите в България са реално разделени. Много байтове ще отидат зян в напразни разсъждения.

Моля се финансовият Дянков да актуализира бюджета. Не че искам по-голямо парче от пустата му постна пица за себе си. Просто да вземе и да го преработи тоя бюджет. А моята хапка да я хвърли на някой полицай или народен представител. Те, милите, не взеха бонуси тази година. Каква ли работа са свършили тогава – според критериите на магистратите?

Мисля и не проглеждам! Чувствам, че не живея в държава!

Хайдеее и световната преса взе да приказва за Боби Цанков...

За fortisimo.eu – Светла Крумова (снимка: Нова ТВ, "Горещо")

 

1 коментара

 1. Нека говорят! :D Светле, много ти е готин текста. Венета Райкова и тя стана журналистка, покрай това че отстреляха "журналиста" Боби Цанков и "писателя" Георги Стоев. Да се радва, че е жива още тя самата и да спре да ги оплаква. И да спре да ги кани, че да не ги последва. Тука сме много по-диви от Запада. Но... мълчи, сърце – че току виж те застреляли! :D Не че като мълчиш и както си се разхождаш из центъра пак не мож' стана жертва на кофти рикоширал куршум...

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Боби! Те защо ни го убиха?

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414