Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Да подариш звезда

Е-мейл Печат ПДФ

Романтичният стремеж да подариш звезда не е импулс, присъщ единствено на влюбения тинейджър. Доказват го хилядите българи, възползвали се от услугите на световния регистър www.dreamstardome.com. Oт 2003 г. той, работи и с версия на български език…

Срещу скромно заплащане можете да закупите звезда за любимия човек, фирмата, в която работите или дори политическата партия, в която членувате. Няма шега, няма измама. Вашата поръчка се вписва под съответния номер в Универсален международен регистър на небесните тела. Собственикът на звездата получава красиво оформен сертификат и точните координати на светилото, придружени от съответната звездна карта. Нещо като нотариален акт и точни указания как да стигнеш до небесната си хижа.

Регистърът съществува от 70-те години на миналия век и в него вече са вписани стотици хиляди земляни, които разполагат с алтернативен дом. Това – в случай, че маите се окажат прави и през 2012 г. настъпи краят на нашата планета. Погледнато по този начин, можем да сме сигурни, че животът ни сред звездите няма да бъде кой знае колко по-различен. С такава собственост вече са се сдобили повечето от най-големите български компании. Тъй че – работа ще има.

Основните български медии също имат звездна алтернатива. Ако пък се уредите в съзвездието Близнаци, със сигурност ще може да продължите да слушате предаването „Десетият град” на „Форте” радио. То получи звездното си студио като дар от верни приятели още през 2006 г.

Може и да не ви се иска, но някои от българските политически партии също са подготвени да функционират в различна от сегашната орбита. Да не говорим за по-голямата част от родния шоу елит. Няма оттърване и от Бойко Борисов. През миналата година сегашният премиер първо си взе нотариалния акт за звезда от съзвездието Ursa Major, и чак след това поведе партията си към победните парламентарни избори.
 
Да подариш звезда означава много. Наред със засвидетелстваното уважение към личността или институцията, можеш и да изпълниш една мечта, и да родиш нова. Защото кой не е мечтал някога за космоса и звездите! От друга страна – с напредването на годините все повече ни се иска да живеем на различно място, па макар и със същите хора.

За fortisimo.eu – Иван Капралов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Да подариш звезда

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414