ФортисимоГрижи за кожата през зимата

Е-мейл Печат ПДФ

Снимка www.kozmetikata.comТрябва ли да променим грижите, които полагаме за кожата, при ниските зимни температури? Краткият отговор е „Да”.

Резките промени в температурите, атмосферните влияния и дори парното отопление водят до лошо снабдяване на клетките с кислород и забавена обмяна на веществата в кожата…
 
Затова тя става по-суха от обикновено, лющи се и e с множество напукани капиляри. В този период от годината кожата има нужда от повече влага. Тя се нуждае от допълнително подхранване с витамини А, E, F и C. Затова ви препоръчваме терапия с кислороден комплекс OXIGEN GIGI, PRIME VIP. Тази терапия оказва допълнително антиоксидантно действие, което защитава клетките от пораженията на околната среда при суровите зимни условия.

Няма да сбъркате и с LUXE GOLD – терапията с хайвер и злато, която подхранва кожата с липиди и протеини. Великолепна е и LUXURE DIAMOND, която си е истински лукс от диаманти и серамиди. Те ще предоставят на вашата кожа ежедневна защита, като същевременно ще засилят естествената й бариера срещу агресивните влияния на околната среда.

През зимата е необходимо да поддържате постоянната влажност на кожата. Един път седмично, с една подхранваща, нежна, биоенергийна маска за лице от типа MASQUE DUSEUR ще сте съвсем добре. Тя ще ви достави така желаното чувство на еластичност и мекота на кожата.

Освен това – мигновено успокоява и регенерира тъканите. Можете да се възползвате и от ефекта на маслото HUILE SOYEUSE, което пък омекотява и подхранва кожата в по-дълбоки пластове и я прави мека като истинска коприна.

Да не забравим да напомним, че най-малкото, което сте длъжни да сторите, е да използвате слънцезащитни кремове. Те снижават чувствителността, успокояват и неутрализират действието на неблагоприятния студен климат.

Погрижете се за кожата си, за да се наслаждавате на хубавите зимни дни!

Рубриката „Красива и здрава” е съвместен проект на fortisimo.eu и козметичен център

 

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Ново от Красива и здрава

  Популярно от Красива и здрава

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Красива и здрава Красива и здрава Грижи за кожата през зимата

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414