Фортисимо



И мъжете симулирали оргазъм

Е-мейл Печат ПДФ

И мъжете симулирали оргазъм - AlterNet.orgЕлизабет Блeк от AlterNet.org откри топлата вода: „И мъжете симулирали оргазъм”. При това го правели по повече от една причина. Дайте ѝ Нобелова награда! Като изключим, че прозрението звучи глупаво – изследването, на което се позовава, е доста интересно.

Статистиката показва, че 25% от мъжете симулират голямото „О”. Разпитаните господа обяснили, че не им било трудно да изиграят финалната сцена, тъй като момичетата рядко се интересували какво остава накрая в кондомите. Но театърът пак можел да мине, дори без презерватив.

Да приемем, че постановката е лесна, не само за жените. Нека разгледаме откровенията на господата, участвали в анкетата.

Най-честата причина за симулирането на оргазма се оказва проблемната ерекция. Тя влияе на мъжкото его доста повече, отколкото си мислят дамите. „Ако усетя, че тръгвам надолу, се старая поне да изглежда, че това се дължи на звездния ми момент накрая”, казва един от анкетираните.

Другият подбудител към театралничене била самостоятелната игра, преди същинската. Много мъже свършват по-трудно втория път, а мисълта, че ще отегчат партньорката си, ги кара да играят нечестно.

„Не съм в настроение” и „Уморен съм” са други два дежурни етюда при господата.

Някои анкетирани споделят, че прекалено голямото внимание към тях може да ги притесни, а това прави кулминацията невъзможна. Такива проблеми изкачат при първа среща, след дълъг период на сухо, или при липса на опит. Чувствата или интересите карат мъжете да изпитват сериозни притеснения за качеството на тяхното представяне.

След тази информация, Елизабет Блек става доста по-практична и полезна. Секс колумнистката напомня, че щом жените усетят мъжка засечка, те трябва да вземат нещата в свои ръце: „Дами, не забравяйте, че най-ерогенната зона на партньора ви не му е в гащите, а стои на раменете му.”

Елизабет съветва момичетата да развихрят фантазията си – да намерят нови места, различни от леглото, да говорят мръсно… За да се стигне до финала, трябват търпение и разбиране.

„Преди години реагирах много остро при липсата на оргазъм. „Как така той няма да свърши, след като прави секс с мен?! Не го ли възбуждам достатъчно?!” Сега обаче разбирам, че мъжете не са машини. Понякога просто има засечки, зад които не трябва да търсим причини. Не винаги. Ако искате любовник, който нон-стоп да бъде готов за вас, трябва да помислите за такъв с алкални батерии”, завършва дамата от AlterNet.org.

За fortisimo.eu - Симо

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Сексът и градът

    Популярно от Сексът и градът

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Сексът, градът и още нещо

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът И мъжете симулирали оргазъм

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414