ФортисимоСнощи беше страхотен!

Е-мейл Печат ПДФ

Снощи беше страхотен! Спомних си една радиореклама на мобилен оператор, който налагаше гласовата си поща по интересен начин. Беше преди няколко години.

Мъж прослушва гласовата си поща и топъл, леко вибриращ женски глас казва: „Снощи беше страхотен!” Запомнящо се, а? Спомням си и какви реакции провокираше това изречение у мои познати – мъже. Усмивки, закачливи погледи, мечти, спомени, копнежи, фантазии…

Какво кара една жена да каже това на един мъж? И колко често го казваме? А кога го мислим и чувстваме, а го премълчаваме? А кога го казваме, лъжейки себе си и създавайки илюзия в партньора си? И за да бъда честна докрай, кога го казваме, търсейки единствено ефекта, който ще провокира? Различни въпроси, различни ситуации, и все човешки, естествени, реални…

Казвам го, когато наистина си страхотен, казвам го с тялото си, с очите си, с лицето си. Казвам го, когато не само си отговорил на моята потребност, а когато си ме докоснал в душата ми. Когато си ме накарал да не мисля за нищо и макар и за малко сме били в една кожа, в едно тяло. Понякога не го казвам, онемяла съм. Понякога мисля, че го разбираш, но вече знам, че ясновидството е рядка дарба и тези неща е хубаво да се казват. Казвам го, когато имам очаквания от теб, когато искам да бъда с теб и утре, и в други ден, и след две години, и още след това.

Не успях да ти го кажа, защото чух тихото ти похъркване. Дано имаш гласова поща! Казвам го, защото искам да го знаеш, важно е да го знаеш. Казвам го, за да ти доставя удоволствие. Понякога не го казвам, защото съм глупава и не се доверявам на себе си. Казвам го, защото е истина и защото това те прави по-добър. А понякога чакам ти да го кажеш! Казвам го, дори да не бъда с теб утре, защото е факт и искам да бъда искрена! Мълча, защото се страхувам да го кажа, страхувам се от разочарования, последствията, от себе си, от теб, от утре. Премълчавам, защото магията изведнъж се изпари. Казвам го, защото снощи беше страхотен!

Дали е вярно това? Да, вярно е. Дали да ни се доверите, мъже? Няма правило, нито формула! Изборът е ваш!

За fortisimo.eu – Калина (Снимка: bis.bg)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Снощи беше страхотен!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414