ФортисимоТВ-водещ, политик и Маргините

Е-мейл Печат ПДФ

ТВ-водещ, политик и Маргините. Това е схемата за първа страница на жълтата преса в България през тази седмица.

След като свалиха цветния некролог на Боби Цанков, мястото му естествено бе заето от истории за братя Маринови – Маргините. Последните пък са разследвани от години, а напоследък и за някаква връзка с убийството на бившия радиоводещ.

Трябва да отбележим, че след като „ШОУ” не можа да се включи по темата за последното шумно убийство (поради по-ранното си излизане) тази седмица определено наваксва пропуснатото. Така че, ако ви се четат допълнителни неща за личността на Боби Цанков то „ШОУ” е вашият вестник.

В „Галерия” пък телевизионната журналистка Венета Райкова споделя, че се чувства употребена, но не разбира от кого. Проблемът на журналистката се роди от това, че в публичното пространство излезе информация според която тя едва ли не е основният свидетел срещу Маргините в разследването на убийството.

Разбираемо е, че Райкова се стресна от това и проведе енергична медийна кампания, разкриваща още по-забавни неща. Първо как работят разследващите по едно шумно дело. Второ, че великите показания на Райкова всъщност се свеждат до информация пред полицията, че Радо (с прякор Прашката) е пратил съобщение, с което споделял мислите си относно нерадостното бъдеще на Боби Цанков.

Ей затова не гледах „Перла”. Стига ми, че редовно чета българските вестници.

В „Галерия” ще прочетете любопитните разкрития на Росен Петров за причините за истинската му раздяла със Слави Трифонов. При такива титанични фигури в телевизионния ефир си е ясно, че и причината ще си я бива. Няма да ви разказваме и само ще намекнем, че е намесен и президентът на Републиката Георги Първанов.

Жълтият „Галерия” препечатва и интервю на Красимир Гергов от вестник „Класа”. В него рекламният бос споделя тезата, че всеки приближил се до Кеворк Кеворкян става доносник и предупреждава журналистите да не го правят защото е редно да са лоялни към шефовете си. Има нещо, но сигурно който участва си знае.

„Уикенд” знае къде е малкият Маргин. От първата му страница става ясно, че силно издирвания от държавата, заподозрян за какво ли не, се укрива в малката африканска държава Ботсуана.

Ако сте се затъжили пък за Николай Бареков също ще е добре да видите „Уикенд”. Телевизионният водещ е на първа страница – гол. Нашумялата отново през тази седмица Антония Първанова пък била милионерка и „Уикенд” разказва всичко, което знае по въпроса за нейното богатство. Включително, че е била съдружничка с Румен Вълка.

За финал оставихме предсказанията на някаква врачка в „ШОУ” според които сочената за гадже на премиера – Цветелина Бориславова ще открие любовта на по-млад мъж!

Не думай бе! Пак духнахте глухарчето.

За fortisimo.eu –11.01.2010 –17.01.2010 год.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче ТВ-водещ, политик и Маргините

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414