Фортисимо



Силвестър: Хората предпочитат драми и кахъри

Е-мейл Печат ПДФ

След кратката, но ползотворна почивка Коко Паносиян поднови редовните си радио срещи със слушателите в предаването „Абсолютно” на „Форте” радио.

Миналият петък негов специален гост бе едно от новите лица на българския шоу бизнес. Добре познат приятел от телевизионния екран, което има способността да предизвика усмивката ни мигновено. Последните му роли в предаването „Пълна лудница” пък буквално ни карат да се заливаме от смях.


Коко Паносиян: Лале ли си, зюмбюл ли си, гюл ли си? Така искам да ви представя Зюмбюл от „Братя Мангасарян”, Силвестър Силвестъров. Добре дошъл!

Силвестър: Здравейте!

Коко Паносиян: Почвам направо. Трудно ли е за един комедиен актьор да излезе от роля, в реалния си живот?

Силвестър: Предпочитам да гледам на нещата, които правя, като на експерименти. Скучно е да си един и същ постоянно, по-добре е да се променяш.

Снимка slusham.com

Коко Паносиян: Магърдич Халваджиян да не ви е взел, защото сте от братя Мангасарян (автоирония – водещият очевидно прави алюзия със собствения си арменски произход)?

Силвестър: Не, не, аз минах на кастинг като всички останали. Харесаха ме и реших да остана. Не съм правил скечове досега, но ми е приятно. През последните тринадесет години работех в театъра, обаче тази работа сега ми харесва много.

Коко Паносиян: Какво ти дадоха братя Мангасарян, за да можеш да влезеш в това по-различно амплоа?

Силвестър: Научих се по време на турнетата с групата, че всичко, което се прави в театъра, може да бъде изкарано на улицата, и вместо класически текст да пееш за това, което се случва в света.

Коко Паносиян: Ще пеят ли братя Мангасарян пак, ще се съберат ли?

Силвестър: В момента с Кули от групата направихме едно парче „Дупка с вкус на чипс”. Според мен е тотален хит. Ще ви го изпратя!

Коко Паносиян: Театърът и по-сериозните роли не ти ли липсват? Не се ли опасяваш, че след скечовете хората ще те възприемат само като комедиен актьор?

Силвестър: В театъра има много репетиции, много повторения и можеш да направиш нещата много, много добри, да ги изпипаш. Репетирал съм шест месеца едно представление. В телевизията нямаш такова време, там всичко става много бързо. Различно е. Нещо подобно беше и когато работех в радиото. Там имах две детски предавания и мога да потвърдя, че в медиите динамиката е различна.

Коко Паносиян: Има ли роля от театъра, която да ти е любима?

Силвестър: Много са нещата, които ми харесват. Би било хубаво да ги играем от време на време – „Хамлет”, „Ромео и Жулиета”. За тях и в името на ролята съм свалял и качвал килограми буквално за дни.

Коко Паносиян: Какво ще кажеш за една твоя партньорка? Твоя партньорка в една от най-сериозните ти роли, тази от представлението „живот”. Какво ще кажеш за Мария?

Силвестър: Ами... Мария ги знае нещата, без да ги е учила. Тя ми е любимата българска актриса. Бива си я мацката! Ако я забележи някой кинорежисьор, ще ѝ даде много хубава роля.

Снимки mgzin.com

Коко Паносиян: Добре де, как ще се скараш с нея, ако се стигне дотам, тя ще те надвика?

Силвестър: Ами ние сме си решили да избягваме тези моменти. Няма смисъл от тях, по-добре да бъдат заменени с някакви готини моменти.

Коко Паносиян: Давид?

Силвестър: Давид е основната причина да ни кара да се чувстваме по-спокойни. Проявява чувство за хумор, шегува се, включва се много адекватно и на момента.

Коко Паносиян: „Перла” свърши, Силвестонур какво ще прави сега?

Силвестър: „Перла” свърши, но „Сакъз” тепърва започва. Аз не съм гледал Перла, но съм гледал по една две серии от други сериали. Те си приличат.

Коко Паносиян: Ти би ли участвал в сапунен сериал?

Силвестър: Да, разбира се!

Коко Паносиян: Какво се случва в „Пълна лудница”?

Силвестър: Най-хубавото от това предаване е, че се събират една група хора, които си изкарват съвършено приятно. Има доста работа, но тя е готина и хората се забавляват.

Коко Паносиян: Не може да не се съгласиш, че най-трудното е да накараш някой да се засмее.

Силвестър: Трябва да се намери подходящия жест. Но прави впечатление, че хората предпочитат драми и кахъри. Дори и в попфолка -полуголо момиче пее за нейната си драма. Това иска публиката.

Коко Паносиян: Благодаря ти за това, че прие поканата да гостуваш при нас. Поздрави когото пожелаеш!

Силвестър: Поздравявам абсолютно всички, които се чувстват приятно!!!

За fortisimo.eu ефирът на „Форте” следи Нели Русева (снимки mgzin.com, slusham.com)

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Интервю

    Популярно от Интервю

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още от Интервю

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Интервю Интервю Силвестър: Хората предпочитат драми и кахъри

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414